Eladó lakás Balatonfenyves 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonfenyves 52 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8223692
Referenciaszám: U0046951
Feltöltve: 21 napja

Balatonfenyves eladó téglalakás 2 szobás: 82,5 millió Ft

82,5 millió Ft
1 586 538 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 044 Ft
Második évtől
342 276 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfenyves település Somogy megyében a Balaton déli partján található. Ha elkerülnék a nyáron túlzsúfolt üdülőtelepeket, akkor a Balaton déli partján, Fonyód és Balatonmáriafürdő szomszédságában található Balatonfenyves igazán remek választás a szabadság eltöltésére! Balatonfenyves közvetlen vízparti lakóparkjában , 2023- ban átadott lakás várja új tulajdonosát. A 14 lakásos társasház modern, letisztult stílusával ,tágas, világos terekkel kitűnő választás . A földszinten található lakás 52 nm lakótérrel és 10,6 nm teraszkapcsolattal rendelkezik. Elosztása - 1 hálószoba , nappali, amerikai konyha-étkező, fürdőszoba. A gépesített, beépített konyhabútor a vételár részét képezi. Közművek bevezetve, az egész éves lakhatást, a megfelelő komfortérzetet távvezérléssel is szabályozható, elektromos panelfűtés (Norvég panel) és a felszerelt hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja. Panoráma 3 rétegű nyílászárók,biztonsági ajtó,minőségi burkolatok, alapanyagok kerültek felhasználásra a kivitelezés során. A teraszról Balatoni részpanorámát láthatunk, a vízpart pár lépésre található. Parkosított, gondozott kert, zárt lakóközösség ,kizárólagos használatú kültéri parkoló ,elektromos kapu, szolgálja a lakók kényelmét. Átmenő forgalomtól mentes környék,remek lokáció , minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható, a vasútállomás, bevásárlási lehetőség,étterem, központi strand. Amennyiben felkeltette az érdeklődését , hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Terasz:
10,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY