Eladó lakás Balassagyarmat 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balassagyarmat 51 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8171265
Referenciaszám: M282750
Frissítve: 20 napja

Balassagyarmat eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
370 589 Ft/m²
51 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 803 Ft
Második évtől
78 412 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújított, új nyílászárókkal szerelt 4. emeleti lakás eladó. Balassagyarmaton, a város közkedvelt lakótelepén, eladásra kínálunk egy kiváló állapotú lakást. Az ingatlan 51 nm. alapterületű, francia erkéllyel rendelkezik. A háromszobás lakhely alaprajzi elrendezése jó, a helyiségei külön bejáratúak. Tágas nappalijában étkező is helyet kapott, emellett további két szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő és kamra alkotják a lakóteret. Saját tárolóval rendelkezik a ház földszintjén. A Madách Liget lombos fái között rendkívül kellemes környezetben a város központjához közel helyezkedik a lakópark. Közvetlen szomszédságában bevásárlóközpont, nem messze tőle pedig óvoda található. Fűtése vadonatúj gázkonvektorokkal megoldott, saját gázórával rendelkezik, továbbá egy szintén új hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A víz és villany fogyasztás szintén egyéni mérőórák szerint kerül elszámolásra. A meleg vizet villany bojler biztosítja éjszakai áramról. A közelmúltban felújításra került az ingatlan, vizesblokkok, vízvezetékek illetve a komplett fürdőszoba, konyha. A konyhában egyedi , méretre tervezett konyhabútor található. Minden burkolat kiváló állapotú. Műanyag nyílászárói redőnnyel ellátottak. Biztonsági bejárati ajtóval felszerelt. Gondosan karbantartott lakás, abszolút költségmentesen költözhető állapotban. Lépcsőháza szintén jó állapotú, új a színezése, illetve a nyílászárói. A lakás a negyedik emeleten található, a tető a közelmúltban új szigetelést kapott. Közlekedés szempontjából ideális, a ház közelében buszmegálló, a gépjárműnek parkoló áll rendelkezésre. A környezetét a város folyamatosan fejleszti, új játszótér, új járdák és kerékpárút lettek kialakítva nemrégiben. Ideális választás ha egy alacsony rezsivel bíró, könnyen fenntartható ingatlant keres. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként CSOK és hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY