Eladó lakás Badacsonytomaj 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Badacsonytomaj 68 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8266238
Referenciaszám: M289179
Frissítve: 2 napja

Badacsonytomaj eladó téglalakás 3 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
1 764 706 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó újépítésű balatoni panorámás lakások Badacsonytomajon! Badacsonytomaj szívében, a híres borvidék központjában kínálok eladásra 4 exkluzív, balatoni panorámás lakást. Az ingatlanok kiváló műszaki tartalommal és hatalmas terasszal rendelkeznek, mindössze 600 méterre, azaz 5 perc sétára a legközelebbi strandtól. Ezek a lakások igazi ritkaságnak számítanak a környéken, ahol főként nagyobb telkek és ingatlanok dominálnak, így különleges lehetőséget kínálnak mind állandó lakhatásra, mind nyaralónak, de befektetésként is ideálisak. Az alábbi földszinti lakás főbb adatai: Alapterület: 74 m2, Terasz: 27 m2, Zárt gépkocsibeálló a vételárban. Helyiségek: Közlekedő: 8.94 m2, Fürdő + WC: 4.3 m2, Hálószoba: 10.7 m2, Szoba 2: 9.7 m2, WC: 1.3 m2, Nappali-konyha-étkező: 39.2 m2 , Terasz: 27 m2 Műszaki jellemzők: 38-as tégla főfalazat, 12 cm-es homlokzati szigetelés Creaton Balance palaszürke kerámia tetőcserép 3 rétegű üvegezésű antracit nyílászárók (tömör faszerkezet), Üvegkorlátos teraszok Panasonic All in One 7 kW hőszivattyú: mennyezeti hűtés-fűtés, padlófűtés, fürdőszobai radiátor Kaputelefon és H tarifás mérőóra minden lakásban. Az ingatlanok kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, és a zárt udvarban parkolóhely is biztosított. A közelben elérhetők minden szükséges szolgáltatás és bevásárlási lehetőség, amelyek kényelmessé teszik a mindennapokat. Ez a különleges ingatlan tökéletes választás azoknak, akik a Balaton közelségében keresnek minőségi, modern otthont vagy nyaralót. Bővebb információért és megtekintési időpontért forduljon hozzám bizalommal! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Terasz:
17,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csatornaösszkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makai Attila Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makai Attila Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY