Eladó lakás Aszófő 44 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Aszófő 44 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8256661
Referenciaszám: U0047085
Feltöltve: ma

Aszófő eladó téglalakás 2 szobás: 71,15 millió Ft

71,15 millió Ft
1 617 045 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 225 131 Ft
Második évtől
295 187 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Aszófő szívében található, prémium kivitelezésű lakásunk ideális választás lehet, ha a csendes, rendezett környezetet és a modern életstílust keresi. Az ingatlan alapterülete 42 négyzetméter, amely két tágas szobát foglal magában, így tökéletesen alkalmas lehet akár egy fiatal pár, akár egy kisebb család számára. A lakás a legmodernebb hőszivattyús fűtési és hűtési rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet az év bármely szakában. Az ingatlanhoz tartozik egy 9,5 négyzetméteres erkély, ahonnan gyönyörű panorámás kilátás nyílik a környékre. A kertkapcsolatos lakás élvezete nem csupán a zöld környezet miatt vonzó, hanem azért is, mert a lakópark rendezett kertje tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre és a szabadidő eltöltésére. Aszófő egy felkapott környék, amely nem csupán a természet közelsége miatt népszerű, hanem a kiváló közlekedési lehetőségei miatt is. Az ingatlan könnyen megközelíthető autóval, és a közeli buszmegállók révén a tömegközlekedés is egyszerű és gyors. A környék biztonságos, csendes, ideális környezetet biztosít a családok számára, miközben a város nyújtotta lehetőségeket is könnyedén elérheti. Az akadálymentesített kialakításnak köszönhetően a lakás mindenki számára könnyen hozzáférhető, így akár idősebbek, akár mozgáskorlátozottak is élvezhetik a modern otthon előnyeit. A világos, tágas terek és a gondosan megtervezett elrendezés segít abban, hogy otthona valóban a nyugalom szigete legyen. Ha Ön egy olyan ingatlant keres, amely nem csupán egy otthon, hanem egy életstílus, akkor ez a lakás tökéletes választás lehet. Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, amennyiben bármilyen kérdése van az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban. Bizalommal állunk rendelkezésére, és örömmel segítünk Önnek megtalálni álmai otthonát.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varró Gergely Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varró Gergely Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY