Eladó lakás Albertirsa 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Albertirsa 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8286314
Referenciaszám: H492732
Feltöltve: 3 napja

Albertirsa eladó téglalakás 2 szobás: 56,5 millió Ft

56,5 millió Ft
807 143 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 178 776 Ft
Második évtől
234 407 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a kiváló állapotú, használt tégla lakást, amely ideális választás lehet akár saját otthonának, akár befektetési célra. Az ingatlan Pest vármegye szívében, Albertirsa központjában található, egy csendes, barátságos környéken, ahol a természet közelsége és a jó közlekedési lehetőségek egyaránt biztosítják a kényelmes életvitelt. A 70 négyzetméteres lakásban két tágas hálószoba,nappali található, melyek világos, napfényes térrel várják új lakóikat. A modern fürdőszoba minden igényt kielégít, míg a 10 négyzetméteres terasz tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre és a szabadban eltöltött időre. Az ingatlan kiváló állapotban van, friss és ízléses kialakítással, amely azonnali beköltözést tesz lehetővé. A gáz cirkó padlófűtéssel és a klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérséklet fenntartásáról az év minden szakában. Albertirsa nem csupán egy kellemes lakóhely, hanem a közlekedés szempontjából is kedvező. A közeli buszmegállók és vasútállomás révén könnyen elérheti a fővárost és a környező településeket, így a napi ingázás sem jelent problémát. A város környezete nyugodt, biztonságos, és ideális helyszín a családok számára, hiszen a közelben iskolák, óvodák, valamint boltok és szolgáltatások is megtalálhatók. A környék számos szabadidős lehetőséget kínál, legyen szó kerékpározásról, kirándulásról vagy éppen a helyi közösségi programokról. Ez az ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy lehetőség arra, hogy egy olyan otthonra találjon, amely minden igényét kielégíti. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, vagy szeretné személyesen megtekinteni ezt a csodálatos lakást, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Bizalommal várom megkeresését, hogy segíthessek Önnek megtalálni álmai otthonát vagy befektetését.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szoboszlai Katalin Otthon Centrum - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szoboszlai Katalin Otthon Centrum - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY