Eladó lakás Ács 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Ács 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8273082
Referenciaszám: 1013
Frissítve: 4 napja

Ács eladó téglalakás 3 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
749 833 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 356 Ft
Második évtől
186 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ács egy csendes kis lakótelepén eladó egy 60nm-s,újszerű,exkluziv lakás,tégla építésű házban. A ház 2023-ban lett átadva,teljesen a mai modern igényeknek megfelelően lett kialakítva. Az ingatlan három szobás,amiből az egyik szoba amerikai konyhás nappali és a másik két szoba hálószobaként funkcionál. A lakásban két wc található,ebből egy különálló vendég wc helyiség,a másik a zuhanyzós fürdővel egy helyiségben van, továbbá kilett alakítva háztartási szoba,amely igen előnyös háztartási eszközök elhelyezésére,½ eltüntetésére ½. Az ingatlanban beépítésre került egy nagy teljesítményű,energiatakarékos,csendesen üzemelő,hűtő-fűtő klíma,amely levegőszűrős és WI-FI-ről beindítható,vagyis telefonról akár utazás közben is lehet programozni,elindítani. A fűtés hőszivattyúval történik,padlófűtés formájában. A lakás hideg burkolatai víz-,és ütésállóak,a szobák laminált parkettásak, és a konyhába beépített igényes,minőségi konyhabútor,gépekkel együtt,benne van a vételárban. Az ablakokon igényes redőny és szúnyogháló lett felhelyezve. Az ingatlan közös költsége 15 000.- Ft,amely tartalmazza a melegvízhasználatot,fűtésdíjat, szemétdíjat. A lakás kertkapcsolatos,106 nm-s kert tartozik hozzá,saját használatú,saját kiskapuval,terasszal,és egy alu kis kerti házikóval,amely kiválóan alkalmas tárolásra. A ház körbe ölel egy zárt parkolót,ahol a lakásnak is van saját parkolója,ahogy kilépünk a lakásból rögtön a parkoló helyre lépünk. Az ingatlan nem túlzsúfolt környéken fekszik,a házak szellősen helyezkednek el,meghagyva a természetközelséget. Az eladás szempontjából még egy fontos információ,hogy csere ingatlan is érdekes lehet,amennyiben megfelel. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant,hívjon bizalommal,nézzük meg együtt. Kun Judit 06204400145 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY