Eladó lakás Tatabánya, Kertváros 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tatabánya, Kertváros 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8292528
Referenciaszám: H343221
Feltöltve: ma

Tatabánya eladó társasházi lakás 1+2 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
660 377 Ft/m²
53 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tatabánya Kertváros csendes utcájában kínálunk megvételre egy igazi gyöngyszemet, amely tökéletes választás, ha egy világos, zöldövezeti otthonra vágysz, ahol a természet közelsége és a városi élet előnyei egyaránt megtalálhatók. Az 53m2-es, igényesen karbantartott lakás elrendezése igazán praktikus, 1 nagy nappali és 2 külön nyíló szoba található benne, melyek parkettával burkoltak. A lakás többi részén járólap lett lerakva. A fűtést gázkonvektor biztosítja. Kiegészítő fűtésként elektromos fűtőpanel is rendelkezésünkre áll. A társasház szigetelt, ami nagyban hozzájárul a kedvező fűtésszámlához a téli hónapokban. A műanyag ablakok mind redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, illetve a bejárati ajtó cseréje is megtörtént. A vételár részét képezi a konyhabútor és a fürdőszobaszekrény. A lépcsőház tiszta, rendezett. A lakáshoz saját tároló tartozik és nem utolsó sorban egy 86 m2-es szépen karbantartott kert is rendelkezésünkre áll. A kertben található 3x3-as szigetelt faház és az előtte lévő terasz minőségi anyagokból, precíz munkával épült, melybe az áram is bevezetésre került. A vizet egy a telken található fúrt kút biztosítja. Mélysége 7m. Az itt található kerti tó a maga kis csobogójával csak fokozza a kert szépségét! A tulajdonos a kertben található díszeket magával viszi, így új lakója a saját maga ízlése szerint alakíthatja ékszerdobozát. A közlekedési lehetőségek is kiválóak: a város tömegközlekedési hálózata könnyedén elérhető, így a munkahelyek és az iskolák gyorsan megközelíthetők. A buszmegálló pár perc sétára van otthonunktól. Az utcán található parkolóhelyek pedig kényelmes megoldást nyújtanak az autóval közlekedők számára. Ez a lakás nem csupán egy ingatlan, hanem egy lehetőség arra, hogy egy olyan otthonra lelj, ahol a mindennapok örömeit élvezheted. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, ne habozz megkeresni!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertkertkapcsolatospanorámapincebútorozotthőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Gyöngyvér Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Gyöngyvér Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY