Eladó lakás Szentpéterfa 760 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szentpéterfa 760 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8175299
Referenciaszám: 169621
Frissítve: 20 napja

Szentpéterfa eladó társasházi lakás 24 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
7 426 Ft/m²
760 m²
Alapterület
24 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 418 Ft
Második évtől
414 879 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169621 hivatkozási számú szentpéterfai társasházi lakás. Befektetésre kínálok az osztrák határ mentén, a Pinka parton óriási területet, több épületből álló, 2002-ig határőr laktanyaként funkcionált objektumot. A telek mérete: 13 468 nm2. (Beépíthetősége 30%) A rajta lévő épületek többsége statikailag még jó állapotú. 2 szintes összesen 760 nm épület kb 24 szobából áll. Illetve kb 500 nm 2 gépkocsi tároló és egykori konyhaként működő épület árválkodik elhagyatva. Hátrafelé haladva találunk meg egy 130nm2 szerkezetileg jó gazdasági épületet. Jelenlegi tulajdonos 100 főt befogadó idősek wellnes otthonává szerette volna varázsolni, a projekthez a teljes tervdokumentáció (biztonsági és egészségvédelmi terv, villamos -gépész kivitelezési terv,konszignáció stb ...) rendelkezésre áll, mely 3 ütemből valósult volna meg: - A épület 24 saját fürdőszobás/erkélyes szoba (jelenlegi felújítása) - B épület 32 szoba (új építésű) - C 6 épületből álló 12 apartmanlakás saját udvarral plusz: - parkoló - kápolna - medence - GYM - konyha-étkező  A terület felhasználása más megközelítésből is sok lehetőséget rejt magában pl társasház vagy apartmanházak építésére is alkalmas.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szentpéterfai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169621 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Fruzsina Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 237 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Fruzsina Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 237 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY