Eladó lakás Szentgotthárd 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szentgotthárd 63 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8214906
Referenciaszám: 170567
Frissítve: 21 napja

Szentgotthárd eladó társasházi lakás 3 szobás: 32,5 millió Ft

32,5 millió Ft
515 873 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 102 836 Ft
Második évtől
134 836 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170567 hivatkozási számú szentgotthárdi társasházi lakás. Szentgotthárd belvároshoz közeli lakás eladó! - 63 m2 lakóterület  - 2 fél szoba - tégla építésű - távhő fűtésű  - műanyag nyílászárók - 2019-ben történt a felújítás - parkolás az utcán megoldott Szentgotthárd számos előnnyel rendelkezik, ahol iskola, óvoda, bölcsőde, bolt, orvosi és fogorvosi rendelő, benzinkút megtalálható. Ezek a kényelmi szolgáltatások hozzájárulnak a település élhetőségéhez, biztosítva, hogy az itt élők minden kényelmi szolgáltatáshoz könnyedén hozzáférjenek. Az infrastrukturális fejlesztések ideálisak minden korosztály számára, így Szentgotthárd egy ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy kényelmes és jól ellátott környezetben élni.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szentgotthárdi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170567 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Abigél Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Abigél Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY