Eladó lakás Szentendre, Dózsa György út 10. 185 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szentendre, Dózsa György út 10. 185 nm
Hirdetéskód: 8262922
Feltöltve: 16 napja

Szentendre eladó társasházi lakás 5+2 fél szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
513 514 Ft/m²
185 m²
Alapterület
5+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 597 Ft
Második évtől
394 136 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendrén, a Dózsa György út frekventált, jól látható, könnyen megközelíthető részén, saroktelki ingatlanban, földszinti 185 m2-es ingatlanrész tulajdonostól eladó! Az ingatlan két szintes, társasházzá alakítás alatt van, így külön helyrajzi számon kerül a teljes földszinti rész a leendő vevő birtokába! A telek 622-m2, amely osztatlan közös tulajdon lesz, a leendő tulajdonos saját kocsibeállóval, akár kizárólagos területhasználattal fog rendelkezni! (plusz ingyenes a parkolás az utcában) Maga az ingatlanrész: Jelenleg egy nagyobb- és egy kisebb üzlet, plusz egy kertre néző lakás lett kialakítva, mindegyik külön bejárattal rendelkezik. A helyiségek igény szerint variálhatóak, sokféleképpen hasznosítható, egyszerűen módosítható egy nagyobb üzlet, plusz egy nagyobb lakásként, vagy az egész egy nagy lakásként vagy egy nagy üzlethelyiségként! A főút ellenére a szigetelésnek köszönhetően csendes ház. Maga az épület 2008-ban lett felújítva, szigetelt falak, szigetelt fa (!) nyílászárokkal. Az ingatlanrész jelenlegi felosztás: 1. Üzlet: Duplajtós bejárat két utca találkozásánál, utcasarkon, több irányból jól látható helyen. A helyiség nagy belmagasságú, nagyméretű hőszigetelt fa nyílászárókkal, tágas térérzet, kerámiaburkolat, külön öltöző-mosdó-zuhanyzórész. 2. Üzlet: Széles bejárat utcafrontról, közlekedő, kisebb mosdó, külön egy tágas helyiség, a burkolat laminált padló és kerámialap. A helyiségek hosszú évek óta ki vannak adva, irodának, üzletnek, ügyfélszolgálatnak, lakásnak, kiválóan alkalmasak, több irányból is jól látható, a házfalra nagyméretű reklámtábla is elhelyezhető. 3. Lakás : Bejárat az udvarról nyílik, konyha, két kisebb szoba, az egyik a kertre, a másik az utcafrontra néz, közlekedő, külön WC és fürdőszoba, és egy kisebb tárolóhelyiség lett kialakítva. Nagy belmagasságú, világos lakás, hőszigetelt fa nyílászárókkal, kerámiaburkolattal, laminált padlóval. Kiemelve mégegyszer, az egész földszint könnyen egybenyitható! Az egész földszinten két gázkazán adott, így a rugalmas hasznosítás könnyen megoldható! Kiemelkedően jó lokáció, Hév, buszmegálló 5 perc gyalog, üzletek, supermarketek, Duna-part,strand, bicikliút, óvodák a közelben, Megyeri híd, Pomáz, Budakalász, Szentendre belvárosa könnyen megközelíthető! Budapest tömegközlekedéssel is gyorsan elérhető. További információkért, képek, stb. keressenek bizalommal! Ingatlanosok segítségét, köszönöm, de nem kérem!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkapcsolatosjó közlekedésűvilágosszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lendvai Annamária
+36 30 833 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lendvai Annamária
+36 30 833 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY