Eladó lakás Szentendre, Pannóniatelep, Dózsa György út 10. 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szentendre, Pannóniatelep, Dózsa György út 10. 90 nm
Hirdetéskód: 8264286
Feltöltve: 16 napja

Szentendre eladó társasházi lakás 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
722 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 10. 20. 1:30 és 2024. 10. 20. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 205 671 Ft
Második évtől
269 672 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendrén, a Dózsa György út frekventált, jól látható, könnyen megközelíthető részén, a Dózsa György úton, saroktelki ingatlanban, emeleti, teraszos, bruttó 90m2 lakás-ingatlanrész tulajdonostól eladó! Az ingatlan két szintes, társasházzá alakítás alatt van, így külön helyrajzi számon kerül a lakás a leendő vevő birtokába! Az ingatlan három részes társasház lesz, a földszinten egy egység, az emeleten két lakás van kialakítva. A telek 622-m2, amely osztatlan közös tulajdon, az emeleti lakás leendő tulajdonosa saját kocsibeállóval, akár kizárólagos területhasználattal fog rendelkezni, plusz a a lakáshoz egy pincerész is tartozik, ami akár csak tárolóként is tökéletes, száraz, betonozott aljzat, egyedi porosz süveboltozatos. A kertben fúrt kút, szivattyúval! Az egész épület 2008-ban lett felújítva, szigetelve, majd minden cserélve (minőségi anyagokkal), ekkor lett a a tetőtér beépítve, és két lakás kialakítva. Egy igazi mesterember vezette az építkezést, Szentendre leghíresebb iparos családjának egyik utolsó tagja, aki még a szakmáját hivatásnak tekintette. Maga a lakás: Modern amerikai konyhás nappali-ebédlő, kényelmes világos fürdőszoba, plusz két külön szoba lett kialakítva, az egyik külön gardróbbal. Nagyméretű hőszigetelt fa nyílászárók (részben tetőablakok), kifejezetten világos tágas lakás. A burkolat magas minőségű kerámia, és laminált padló. A lakáshoz egy 5.28 m2-es terasz tartozik, mely a kertre néz. Fűtés gázkazán, a rezsi kifejezetten alacsony, klíma beszerelve! Kiemelkedően jó lokáció, Hév, buszmegálló 5 perc gyalog, üzletek, supermarketek, Duna-part,strand, bicikliút, óvodák a közelben, Megyeri híd, Pomáz, Budakalász, Szentendre belvárosa könnyen megközelíthető! Budapest tömegközlekedéssel is gyorsan elérhető. Bármely kérdés felmerül, információ, további képek, hívjon, vagy írjon nyugodtan! Ingatlanosok segítségét, köszönjük, de nem kérjük.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Erkély:
5,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűvilágosamerikai konyhagardróberkélypincehőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lendvai Annamária
+36 30 833 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lendvai Annamária
+36 30 833 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY