Eladó lakás Szeged, Felsőváros 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged, Felsőváros 64 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8231902
Referenciaszám: 170858
Feltöltve: 12 napja

Szeged eladó társasházi lakás 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
656 250 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170858 hivatkozási számú szegedi társasházi lakás. Tisztelt Érdeklődő! Eladásra kínáljuk Szegeden a Kereszttöltés utcában ezt a kiváló lokációval rendelkező, első emeleti 64,29 m2-es, 2+1 szobás, loggia-s, egy éve felújított, napfényes panellakást liftes társasházban. A ház panel programban részt vett, mely kifizetésre került, így nem terheli a közös költséget. Műanyag nyílászárókkal és egyedi digitális hőmennyiségmérővel felszerelt. Az ingatlan teljes felújításon esett keresztül, mely az esztétikai és a műszaki felújítást is magában foglalja. Az esztétikai felújítás során minőségi burkolatokat használtak fel, a falak minden helyiségben festettek. A műszaki felújítás során az elektromos vezetékeket, és a vízvezetékeket is kicserélték.  A homlokzati szigetelésnek és a modern műanyag nyílászáróknak köszönhetően a lakás klímája a nyári melegben is élhető, de a jelenlegi tulajdonosok a klímák felszereléséhez az elektromos hálózatot is modernizálták, illetve kiépítették. Az ingatlan igény esetén – megegyezés szerint – bútorozottan is megvásárolható. Közös költsége: 9040 forint, a távhő a költségmegosztó mérése alapján kedvező. A társasháznak nincs adóssága, megtakarítással rendelkezik. Villany, víz egyedi mérés alapján. Fenntartási költsége 40.000 forint havonta. Tömegközlekedés (busz, trolibusz) 1 percen belül elérhető. Szolgáltatások, bevásárlási lehetőségek (SPAR, TESCO, kiskereskedések)  sétatávolságra. Sportolási, kikapcsolódási lehetőségek (uszoda, sport aréna, Tisza-part) sétatávolságra találhatók. A ház körül ingyenes parkolási lehetőség. Családtámogatások igénybevételére alkalmas ingatlan. Rugalmasan megtekinthető hétvégén is!     Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szegedi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170858 Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Erdei Gabriella Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Erdei Gabriella Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY