Eladó lakás Szeged, Alsóváros 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged, Alsóváros 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7944147
Referenciaszám: 166744
Frissítve: 14 napja

Szeged eladó társasházi lakás 5 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
651 087 Ft/m²
92 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166744 hivatkozási számú szegedi társasházi lakás. Szegeden, Alsóváros egyik az egyetemekhez, főiskolai intézményekhez legközelebb található utcájában, a Bem utcában eladó egy nagyon sokrétűen hasznosítható és jól karbantartott, esztétikailag is szép, belső kétszintes, 92 nm-es, harmadik emeleti társasházi lakás! Az ingatlan ugyan a belváros közvetlen szomszédságában található, de a tavasszal zöldbe boruló fáknak és a Tisza közelségének köszönhetően nagyon is hangulatos és kertvárosi jelleget kölcsönöz. A vasútállomás gyalog csak kettő percre található és az egyéb közlekedési lehetőségek is kiválóak. (buszok, villamos, tram train) Az infrastruktúra is kiváló!!! Közvetlen közelben boltok, éttermek, kávézók, gyógyszertár egészségügyi intézmények találhatók. A házba lépve a lépcsőház, rendezett és a kialakításhoz mérten tágas. A lakóközösség nagyon jó!!! A lakás az épület harmadik szintjén található belső kétszintes kialakítású. Az alsó szinten a lakásba lépve jobb kéz felől a tágas étkező és konyha található, melyben egy 4-5 tagú család kényelmesen elfér. A konyhával szemben található a világos és reggeli fényárban úszó tágas nappali szoba a hozzá kapcsolódó erkéllyel. A nappaliból közvetlenül juthatunk a szintén tágas hálószobába. Ezen a szinten található még az étkezőből tovább haladva egy szintén tágas szoba, fürdőszoba, kamra és külön bejáratú toalett. A nappaliból lépcsőfeljáró vezet a felső szintre, ahol két szoba, gardrób szoba, fürdőszoba toalettel és tusolóval kapott helyet. Főbb jellemzők: - 82 nm alsó szint, 10 nm felső szint, összesen 92 nm hasznos terület - 5 szoba - Két fürdőszoba - 1 külön toalett - gardrób, kamra - 2 db erkély - A házban található ezeken felül egy közös tároló is. - saját gépjármű beálló az épületen belül - Egyedi fűtés új gázfűtés (cirkó) - Kedvező, alacsony fenntartású ingatlan - Vezetékes, szélessávú internet NAGYCSALÁDOSOKNAK AJÁNLANÁM CSOK PLUSZRA , DE BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ A SOK SZOBÁNAK ÉS A LOKÁCIÓNAK KÖSZÖNHETÖEN!!!! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szegedi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166744 Az Openhouse Szeged Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oláh István Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 432 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oláh István Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 432 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY