Eladó lakás Szántód 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szántód 72 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8048522
Referenciaszám: 167678
Frissítve: 17 napja

Szántód eladó társasházi lakás 3 szobás: 86,5 millió Ft

86,5 millió Ft
1 201 389 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 273 701 Ft
Második évtől
358 871 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167678 hivatkozási számú szántódi társasházi lakás. Új építésű társasházban, hangulatos 1. emeleti lakás eladó. Alacsony rezsivel rendelkezik. Közvetlenül beruházótól eladó, 5%-os áfával. A lakás hitelezhető, használatba vételi engedély már van, társasház alapítás elkészült. Akár azonnal birtokba vehető. Vízparthoz nagyon közel! Oldalsó kilátással a Balatonra! Magánstrand lehetősége, a szomszédos Parti villasor utcában. Összközműves telken, aszfaltos utcában található. Elektromos kertkapu gondoskodik a biztonságról. A lakás helységei: előszoba, 2 hálószoba, nappali, konyha-étkező, 2 tusolós fürdőszoba wc-vel, háztartási helység, terasz. Az udvari gépkocsi beállót a vételár tartalmazza. A lakásokhoz közös tároló tartozik. A konyhabútor tervezhető még, gyártását és összeszerelését a vételár tartalmazza. A fűtést és a melegvizet Immergas víztárolós kazán biztosítja. A lakásban padlófűtés található. A szobák hőmérséklete külön szabályozható. A burkolatok prémium minőségűek. A nyílászárók 7 kamrás, melegperemes szerkezetek, 3 rétegű üveggel. Kézi mozgatású redőnyök beszerelve, felárért elektromos kérhető. A háztartási helységben mosó-, és szárítógép csatlakozási lehetőség ki lett alakítva. A beszerelt klímát és riasztót a vételár tartalmazza. Az egyik hálószobából, a nappaliból, és a teraszról oldalsó kilátás van a gyönyörű Balatonra. A  környék adottságai kiválóak. Séta távolságban minden bevásárlási lehetőség megtalálható. 100m-re "kisbolt", friss pékáru, zöldség, gyümölcs, tejtermékek, patika. Szántódi, illetve Zamárdi szabadstrand 10-15 perc sétára található. A Parti villasoron levő magánstrand 5 perc séta. A Szántód-Tihany komp 5 perc sétára van. Akár befektetésnek is ideális, vagy egy csodás nyári laknak is kiváló. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szántódi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167678 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY