Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7614688
Referenciaszám: 817278
Frissítve: 1 hónapja

Eladó 3 szobás társasházi lakás 89,9 millió Ft értékben Siófokon - Cirkáló lakóparkban

Siófok, Ezüstpart
89,9 millió Ft
1 383 077 Ft/m²
65 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
9. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk Siófok Ezüstpartján , igényesen berendezett, jó elosztású,teraszos, részleges balatoni panorámával rendelkező, azonnal költözhető, 3 szobás lakást. Siófokon a Balaton partján helyezkedik el földszinten. Beruházó utolsó eladó lakása ebben a projektben. Elosztása, jellemzői: - 65 nm nettó -20,3 nm műfűvel ellátott terasz - nappali +2 külön bejáratú hálószoba , konyha + étkező, fürdőszoba, külön WC, és 20,3 nm es terasz - részleges Balatoni Panoráma -Keleti és déli tájolás -világos, azonnal költözhető lakás. -közvetlen kijárat a Balaton-partra, szabad-strandra - igényes bútorokkal ízlésesen berendezett -konyhában minőségi konyha gépek -konyhában ablak -tehermentes , azonnal birtokba vehető - beruházótól - kültéri kondipark és játszótér -belmagasság 3 méter Tároló és autóbeálló vásárolható a lakáshoz, de nem kötelező. Csak a bőröndöt kell hozni és máris élvezheti a Balaton-parti lakása minden előnyét! Akár saját nyaralónak, lakásnak vagy azonnal kiadásra egyaránt alkalmas! Megközelíthetőség: Könnyű megközelíthetőség, kiváló tömegközlekedés jellemzi, a 2km-re Siófok központjától található lakóparkot. A vasútállomás 600 m-re, a busz az utcában áll meg, 150 m-re kishajó kikötő található. Közelben hangulatos éttermek és bevásárlási lehetőség . Az ingatlan kerítéssel zárt területére egyedi azonosítóval lehet bejutni a ház, a kert, a parkoló kamerával megfigyelt. A 3 rétegű hang és hőszigetelt nyílászárókkal ellátott építmény biztosítja az energia hatékonyságot és a mindennapi exkluzivitást. Parkosított, újonnan ültettet fákkal, növényzettel övezett kert óvja a lakók privát szféráját és kellemes időtöltését. A lakóparkban egy játszótér és szabadtéri fitnesz park is kialakításra került. Megtekintés egyeztetéséért, bővebb információkért keressen az elérhetőségeimen. Várom hívását hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Fan coil
Tervezett átadás:
2021. június
Terasz:
20,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
teraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Virág Tímea Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Virág Tímea Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

A projekthez nem tartoznak további kapcsolódó ingatlanok.