Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 81 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7439944
Referenciaszám: 159113
Frissítve: 17 napja

Siófok eladó társasházi lakás 3 szobás: 141 millió Ft

141 millió Ft
1 532 609 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 446 149 Ft
Második évtől
584 980 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Napfényben pompázó, kitűnő adottságokkal rendelkező lakás eladó Siófok Ezüstpart közvetlen vízpartján!   Siófok Ezüstparton csendes, nyugodt, békés környezetben megépített társasház harmadik emeletén eladó egy dél-nyugati tájolású, napfényes, 80 m2-es lakás, mely nagyméretű, tökéletesen kihasználható 21 m2-es teraszával nyújt kellemes kikapcsolódásra lehetőséget.  Az új építésű  lakás műszakilag és esztétikailag is tökéletesen a mai modern kor és főleg a költséghatékony fenntarthatóság jegyében  valósult meg. Háromrétegű hőszigetelt üvegezésű, hatalmas felületű, eltolható nyílászárók közvetlen kijárást biztosítanak a teraszra, mind az amerikai-konyhás nappaliból, mind a hálószobákból. Beruházás során fontos szempont volt az energiatakarékos otthonok megalkotása,ezért a háromrétegű nyílászárók, a 38-as téglafalazat és a 15 cm hőszigetelésnek köszönhetően a hőszivattyús fűtésrendszerű lakás rendkívül kis költséggel fenntartható, egyedi mérőórákkal felszerelt. A lakás parkosított, ápolt kertjében feszített víztükrű medence szolgálja a lakók intimebb pihenését, kikapcsolódását. A kerti számkódos kiskapu közvetlen kijárást  biztosít a hosszan elnyúló, gondosan karbantartott szabadstrandra, vitorlás kikötőre, melyen színvonalas éttermek felfedezésére és elektromos hajók bérlésére is van lehetőség. Kiváló lokációja miatt könnyen elérhetőek sportolási, bevásárlási lehetőségek.  A közelben élelmiszerüzlet, posta, éttermek, büfék, cukrászdák, szórakozási lehetőségek egy könnyű sétával pár perc alatt elérhetőek. Luxuslakás főbb jellemzői: - energiatakarékos és környezetbarát hűtés-fűtés egyedi hőszivattyús rendszerrel - prémium minőségű belső kialakítás (meleg- és hidegburkolatok, kapcsolók, konnektorok, szaniterek) - elektromos vezérlésű alumínium redőnyök - alumínium nyílászárók háromrétegű, hőszigetelésű üveggel, beépített szúnyoghálóval Az ingatlan egy személyre szabott "okos otthon", mely magában hordozza a modern kor, valamint a jövő ötleteit  és ezzel együtt a technikai megoldásait egyaránt. Takarékos és megújuló energiaforrásokból nyert energia biztosítja a hideget és a meleget.  A lakás 2 szoba + nappali, előtér, fürdőszoba, külön WC, erkély elrendezésű. Egy 2,5m2-es saját tároló, valamint zárt udvari gépkocsi beálló tartozik a lakáshoz,melyet a vételár tartalmaz. Az igényesen megépített luxusingatlan nemcsak tökéletes otthonná válhat, hanem tulajdonosa olyan egyedülálló befektetéssel gazdagodhat, amelynek értéke évről évre növekszik. Talán ez lesz az Ön lakása ! Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján! Nálam Ön az első! Siófoki Openhouse Ingatlanirodánk bank semleges és gyors Hitel, CSOK ügyintézéssel, teljes körű ügyvédi háttérrel, lakberendezési tanácsadással áll az Önök rendelkezésére!  

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY