Eladó lakás Siófok, Belváros 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Siófok, Belváros 92 nm
Hirdetéskód: 7749784
Referenciaszám: 162775
Frissítve: 17 napja

Eladó 4 szobás társasházi lakás 99,9 millió Ft értékben Siófokon - Siófok Belvárosában új lakások eladók lakóparkban

Siófok, Belváros
99,9 millió Ft
1 085 870 Ft/m²
92 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
9. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 101 Ft
Második évtől
414 465 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OPENHOUSE SIÓFOK FUTURE INGATLANIRODA kínálatában eladó a #162775 BO azonosítójú SIÓFOKI TÁRSASHÁZI LAKÁS.       Siófok Belvárosában könnyen megközelíthető, de mégis csendes, nyugodt zsákutcájában két szintes, új építésű épületében lakások eladók. A még választható ingatlan méretek igény szerint variálhatók, A FÖLDSZINTEN:  40 m2 + 12 m2 terasz, összesen 46 m2 és/vagy                            80 m2 + 24 m2 terasz, összesen 92 m2; AZ EMELETEN:   33 m2 + 9 m2 terasz, összesen  37.5 m2, (a terasz esetleg teljesen beépíthető és akkor 41 m2) és/vagy                            69 m2 + 2,7 m2 folyosó + 18 m2 terasz, összesen 81 m2.    Az épület 30-as PTH 30 X-therm téglából épül, a nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátottak, redőnnyel szereltek, a fűtés padlófűtéssel, Bosch kondenzációs kombi gázkazánnal lesz megoldva, a hideg és meleg burkolatok színe választható a műszaki leírásban meghatározott összeghatárig, a részletes dokumentációt egyeztetés után rendelkezésre tudjuk bocsátani.      Az ingatlan válaszfalai még most variálhatók, a lakások egymástól leválaszthatók, ha valaki befektetésre, több generáció együtt élésére vásárolja, akkor a nappalik, szobák, fürdők száma növelhető-csökkenthető, az idő múlásával, az építkezés előrehaladtával ezek a lehetőségek csökkennek.A lakásokban levegő-levegő hőszivattyúk kerülnek beépítésre, amely a hűtést - bizonyos fokig a fűtést is - biztosítani fogja. Az épület jobb energetikai besorolása érdekében és a zöld energia hasznosítás miatt 5 kWp-os napelemrendszer kerül kiépítésre. A kocsibeálló 5 mFt ellenértéket képvisel. ÖN IS INGATLANT KERES? VÁLASSZA IRODÁNKAT! Amennyiben a #162775 BO AZONOSÍTÓJÚ, SIÓFOKI ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi „ÁLMAI OTTHONÁT”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? NE JÁRJON BANKRÓL BANKRA! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Társasházi lakás finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. CSOK-KAL ÉS BABAVÁRÓ HITELLEL KAPCSOLATBAN IS KERESSEN MINKET BIZALOMMAL! KERESŐ ÜGYFELEINKNEK A HITELKÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSAINK INGYENESEK. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Gázkazán
Tervezett átadás:
2023. október
Terasz:
12,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Gábor Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 417 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Gábor Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 417 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok