Eladó lakás Sajószentpéter 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sajószentpéter 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8217228
Referenciaszám: 170636
Feltöltve: 28 napja

Sajószentpéter eladó társasházi lakás 3 szobás: 15,99 millió Ft

15,99 millió Ft
257 903 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 595 Ft
Második évtől
66 339 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170636 hivatkozási számú sajószentpéteri társasházi lakás. Az eladó sajószentpéteri, jó állapotú társasházi lakás jellemzői:  - a csendes elhelyezkedésű lakás esztétikai felújítása 2020-ban történt  - főútvonal közelében, de még is csendes, kelet-nyugati fekvésű, napfényben úszó, kellemes hőmérsékletű élettér jellemzi az ingatlant  - a lakás tökéletesen alkalmas egy kisebb család számára vagy befektetési céllal vásárlóknak  - az ingatlan jelenleg nem lakott, tehermentes, azonnal birtokba vehető  - a szobákban faparketta, a többi helyiségben járólap található  - a nyílászárók hő- és hangszigetelt műanyag kivitelűek, redőnnyel felszereltek  - a fűtésről konvektorok gondoskodnak, meglepően költséghatékonyan  - külön lépcsőház tartozik a lakáshoz, egy jól pakolható előtérrel. A lakásba érve találunk egy étkezős nappalit, onnan elérhető a két külön álló szoba, a konyha, fürdő, WC és egy spájz  - a bejárati ajtó a mai kornak megfelelő, és a beltéri ajtók is cserélve lettek  - nagyon jó elrendezésű lakás, jelenleg is egy rendkívül jól élhető otthont biztosít  - befektetők számára is kiváló, hiszen népszerű helyen található, így könnyen kiadható, és költségmentes lesz átadásra  - a közlekedés rendkívül jó, az ingatlan a 26-os főúttól 5 percre található  - bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, bölcsőde, posta, orvosi rendelő is séta távolságba  - két gyermekes CSOK Pluszra alkalmas Rendkívül jó lehetőség, alkalmi áron! Hívjon nézzük meg! Tegyen ajánlatot! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sajószentpéteri társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170636 Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsgai Márk Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 660 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsgai Márk Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 660 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY