Eladó lakás Pomáz 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pomáz 78 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8207283
Referenciaszám: 22-5899
Frissítve: 21 napja

Pomáz eladó társasházi lakás 2+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
896 154 Ft/m²
78 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó tágas, napfényes lakás Pomáz – Álomotthonra vágyik? Ár: 69,9 millió Ft Alapterület: 78 m² Szobák száma: 2+1 fél szoba Szeretné megtalálni azt a helyet, amit igazán otthonnak hívhat? Pomáz egyik kedvelt részén, egy csodálatos, csendes környezetben kínálunk eladásra egy jó állapotú, tágas és világos lakást. Miért válassza ezt az ingatlant? • Tökéletes elrendezés: A 78 m²-en található egy tágas nappali, két szoba, amely ideális hálószobának, dolgozószobának vagy gyerekszobának. Minden szoba rendkívül világos, kellemes hangulatú. • Erkély: Egy hangulatos erkély, ahol reggelente kávézhat vagy este pihenhet, miközben élvezi a friss levegőt. • Garázs: Kényelmes parkolás a saját garázsban, így autója mindig biztonságban lesz. • Pince: a lakáshoz tároló is tartozik • Közös kert: Zöldövezet, ahol gyermeke játszhat vagy ahol pihenhet egy fárasztó nap után. • Kiváló közlekedés: A HÉV mindössze 15 perces sétára található, így könnyedén elérheti Budapestet. Emellett pár percen belül megtalálható közért, posta, zöldséges és iskola is. • Igény esetén megvásárolható a felette lévő galériás garzonlakás is! • Közös költsége havonta 10.000Ft, ebből a lakok a múlt évben a tetőt újították fel. • Mind két lakás külön mérőórákkal rendelkezik és a fent említett lakás fűtését fa és szén tüzelésű kazánnal is meg lehet oldani. Ez az ingatlan tökéletes választás mindazoknak, akik csendes, mégis jól megközelíthető helyen szeretnének élni. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon még ma, és nézze meg személyesen! Ez az otthon várja, hogy Öné legyen!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortosgarázsamerikai konyhaerkélypincebútorozatlanbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Andrea Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Andrea Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY