Eladó lakás Pétfürdő 61 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pétfürdő 61 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8112182
Referenciaszám: 168854
Frissítve: 14 napja

Pétfürdő eladó társasházi lakás 2 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
375 410 Ft/m²
61 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 460 Ft
Második évtől
95 007 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168854 hivatkozási számú pétfürdői társasházi lakás. Eladó, egy 61 négyzetméteres lakás Pétfürdőn, mely ideális lehetőséget kínál a saját otthon megteremtésére vagy befektetésre. A lakás felújítandó, így Önnek lehetősége van arra, hogy saját elképzeléseinek megfelelően alakítsa. Az ingatlan rendkívül jó helyen fekszik, Pétfürdőn belül valamint mindössze 7 km-re található Várpalotától, így könnyedén elérhető minden fontos szolgáltatás és létesítmény. A közös tároló lehetőséget biztosít a kényelmes tárolásra. - 2 szoba, mindkettő napfényes, parkra néz - Lift nincs, de ez nem okoz problémát, hiszen a lakás az 1. emeleten található. - Központi fűtés - Közös tároló - Parkolás az épület előtt, közterületen lehetséges, melyet ingyenesen vehetnek igénybe. - A lakás akár azonnal birtokba vehető - Közös költség: 15.175 Ft Közeli szabadidős lehetőségek és szolgáltatások: - Csónakázó tó és piknikező helyek - Park kondigépekkel - Focipálya - Cukrászda - Buszmegálló - Vasútállomás  5-10 perc sétára elérhető. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pétfürdői társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168854 Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Klaudia Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 777 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Klaudia Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 777 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY