Eladó lakás Miskolc, Belváros 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Miskolc, Belváros 115 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7492933
Referenciaszám: 159738
Frissítve: 1 hónapja

Miskolc eladó társasházi lakás 3 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
781 739 Ft/m²
115 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 159738-as számú 97 m2-es, 2x18 m2-es erkélyes, lakáson belül duplaszintes társasházi lakását a Dayka Gardenben. 360 fokos panorámaképek az Openhouse weboldalán megtekinthetők: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/159738 Az eladó Miskolc, Hunyadi utcai új építésű társasházi lakás jellemzői:  - 3. emeleti, 97 m2-es, lakáson belül duplaszintes, mindkét szinten 18 m2-es erkéllyel a Dayka Gardenben  - a főbejárati szinten került kialakításra a konyha étkezővel, egy zuhanyzó, illetve a nappaliból leválasztva egy hálószoba  - az emeleti szinten külön bejárattal két szoba, mindkettőből kijárat a 18 m2-es erkélyre, valamint egy fürdőszoba és külön wc  - abszolút felszerelt, igényes konyhabútor (beépített hűtő, kombinált villanysütő, kerámia főzőlap, páraelszívó, ledvilágítás)  - fűtéséről és hűtéséről hőszivattyú gondoskodik padlófűtésen és mennyezeti hűtésen keresztül  - egyedi mérőórák, kedvező rezsiköltségek  - 5 kamrás 3 rétegű hő- és hangszigetelt nyílászárók, redőnnyel felszerelve  - a külső falak Porotherm 38-as falazóblokk 8 cm hőszigeteléssel  - a lakáshoz külön megvásárolható 2 db, egymás melletti gépkocsibeálló a társasház alatti mélygarázsban  - a lakás egyéb bútorzata külön megállapodás tárgyát képezi  - Miskolc abszolút belvárosa, tömegközlekedés 2 percre, boltok, gyógyszertár, stb. akár gyalogosan is elérhető távolságra Amennyiben a 159738-as számú új építésű társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás, vagy családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal! Tóth Zoltán 20/808-1000 Irodánk további szolgáltatásai: - díjmentes, bankfüggetlen és teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK ügyintézés, biztosítás - díjmentes jogi tanácsadás, kedvezményes ügyvédi díj - energetikai tanúsítás kedvezményes áron - napelemes rendszerek értékesítése felméréstől kezdve a kulcsrakész rendszer átadásáig Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk! Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
B

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Gábor Zoltán Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 424 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Gábor Zoltán Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 424 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY