Eladó lakás Körösladány 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Körösladány 69 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8172510
Referenciaszám: M282837
Frissítve: 1 napja

Körösladány eladó társasházi lakás 2 szobás: 5,6 millió Ft

5,6 millió Ft
81 160 Ft/m²
69 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kertes házrész egy társas házban. Békés vármegyében, Körösladányban. Vasútállomáshoz közeli elhelyezkedése, megkönnyíti a környező településekre jutást. Az ingatlan 69 m2, amely a következő helyiségekből áll: előtér, konyha, fürdőszoba, WC, 2 db szoba. Falazata vegyes, fűtése konvektoros. Egyéb alternatív fűtés is lehetséges, a kémény ki van építve. Belmagassága 3,4 m amely akár álmennyezet épitésével lejjebb hozható. Illetve galéria is építhető. Kisebb ráfordítással csodálatos otthon varázsolható belőle. De jelen állapotában is beköltöhető. Az udvaron melléképületek találhatók, melyek állattartásra alkalmas, illetve tárolásra is. Valamint gondozott konyhakert is rendelkezésre áll. Amennyiben tetszik Önnek az ingatlan, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. OTP Banki ügyfeleink részére kedvezményes hitelt, illetve CSOK Hitelt, valamint Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Megfelelő személyi feltételek mellett. Várom mielőbb hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
I
gázkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres Erika Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres Erika Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY