Eladó lakás Komárom 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Komárom 50 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8212490
Referenciaszám: 170554
Frissítve: 21 napja

Komárom eladó társasházi lakás 2 szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
740 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 117 074 Ft
Második évtől
153 505 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Komárom Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170554 hivatkozási számú komáromi társasházi lakás. Az eladó komáromi társasházi lakás jellemzői: - alapterület: 50m2 - elhelyezkedés: városközponti - fekvése: Dél - emelet: magasföldszint - utolsó felújítás: 2019. - falazat: panel + 10cm vtg. homlokzati hőszigetelés - nyílászárók: homlokzaton korszerű műanyag redőnnyel, beltérben régi fa szerkezetű - fűtés: távhős fűtés egyedi mérőórákkal, radiátoros hőleadókkal - használati meleg víz: távhőszolgáltató biztosítja mérőóra alapján - lépcsőház: zárt kaputelefonos rendszerrel - közös költség: 8.500.-Ft /hó - helyiségek: két szoba, erkély, konyha, fürdő, wc, előszoba, közlekedő - tároló: tartozik a lakáshoz 2 db saját tároló - fenntartási költség: déli fekvésének, korszerű szigetelésnek és homlokzati nyílászáróknak köszönhetően a fűtés maximum a hidegebb téli hónapokban 13.000.-Ft /hó, nyáron 3.500.-Ft/hó. Víz és villany pedig fogyasztás alapján. - a 2019-es felújítás során a fürdőszoba, wc, előszoba, konyha aljzat és falburkolatait újította fel a tulajdonos Igény esetén akár a fotókon látható teljes bútorzattal együtt eladó. A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk tájékoztató jellegű, Megbízó tájékoztatása alapján kerültek megadásra, bővebb információt személyes találkozó illetve megtekintés alkalmával kaphat. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége a Komáromban található eladó társasházi lakás iránt kérem keressen bizalommal! Dózsa Anett Kiemelt ingatlanértékesítő Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó komáromi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170554 Az Openhouse Komárom Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dózsa Anett Openhouse Komárom Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dózsa Anett Openhouse Komárom Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY