Eladó lakás Komárom 107 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Komárom 107 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7874848
Referenciaszám: 165293
Frissítve: 21 napja

Komárom eladó társasházi lakás 3 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
47 620 Ft/m²
107 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 030 Ft
Második évtől
228 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Komárom Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165293 hivatkozási számú komáromi társasházi lakás. Különlegességet kedvelők számára!!! Egy tetőtéri lakás, a különleges lehetőségek tárházát rejti önmagában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyan olyan hatékonysággal kihasználhatóak, mint az egyes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett, kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom...nem utolsó sorban, fantasztikus panorámával ajándékozza meg lakóit. Az eladó komáromi tetőtéri lakás főbb jellemzői: - elhelyezkedését tekintve, minden a közelben néhány percnyi sétával megközelíthető - alapterülete: bruttó 107 nm - falazata: tégla, külsőleg szigetelt - felújítás éve: 2022 - nyílászárói: Velux tetőtéri  ablakok, minőségi beltéri ajtók - aljzatburkolat: laminált padló, járólap, padlószőnyeg - fűtés: gáz cirkó, radiátoros hőleadókkal, hűtő-fűtő klímával felszerelt Belső elrendezése jelenlegi kialakításában: előszoba-közlekedő, konyha-étkező-nappali egy légtérben, hálószoba, gardrób, fürdőszoba, wc valamint "emeleti szintjén" további egy szoba, közlekedő, társalgó (saját igény szerint tovább alakítható). Kényelem, modern és fiatalos dinamizmus jellemző a lakótér minden helyiségére valamint a logikus és jól átgondolt egyedi tervezés így nyújtva elegáns összképet. A nagy felületű és fekvését is tökéletesen kihasználó ablakok, a lakás minden napszaki természetes megvilágítását szolgálják. Az épület három bejárattal rendelkezik, zárt és tiszta lépcsőház. Az eladó lakáshoz, külön egy 6 nm-es tároló tartozik mely ezen a szinten található. Zárt udvarán, automatikus kapu rendszerrel biztosított a bejárást mely 14 gépkocsi  parkolására alkalmas  férőhellyel kialakított. Parkosított, zárt udvar külön épülettel bicikli tárolására.. A vételár része a bútorzat és gépesítés, ezen kívül a berendezés megbeszélés tárgyát képezi.   Ne habozzon!!! Különleges egyedi ajánlat!!!   Amennyiben az eladó komáromi tetőtéri lakás felkeltette érdeklődést, vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkban kérem hívjon bizalommal! Velenceiné Kinga   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó komáromi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165293 Az Openhouse Komárom Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
20 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velenceiné Kinga Openhouse Komárom Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velenceiné Kinga Openhouse Komárom Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY