Eladó lakás Kehidakustány 46 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kehidakustány 46 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8260595
Referenciaszám: 171241
Frissítve: ma

Kehidakustány eladó társasházi lakás 2 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
27 900 000 Ft/m²
46 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171241 hivatkozási számú kehidakustányi társasházi lakás. Ez a 46 négyzetméteres otthon 2005-ben épült, de 2023-ban teljesen újjászületett, modern és igényes megoldásokkal. A lakás egy barátságos, mindössze négy lakásos társasház része, amely bensőséges hangulatot biztosít lakói számára. Az ingatlan praktikus elrendezése kényelmet és harmóniát teremt a mindennapokban. Az amerikai konyha minden igényt kielégít, modern felszerelései és praktikus kialakítása révén öröm itt időt tölteni, akár családi vacsorák, akár baráti összejövetelek során. A tágas nappali nemcsak pihenésre alkalmas, hanem egy hangulatos erkély is tartozik hozzá, amely tökéletes helyszínt biztosít a reggeli kávézásra vagy a nyugodt délutáni olvasgatásra. A lakás egy kényelmes hálószobával, valamint egy jól megtervezett előszobával és egy mindennel felszerelt fürdőszobával rendelkezik, amelyben a WC is helyet kapott. A modern technológiák kényelméről hűtő-fűtő légkondicionáló gondoskodik, így nyáron a hűsítő frissesség, míg télen a kellemes meleg mindig biztosított. A fűtést és a meleg vizet egy kombi gázkazán szolgáltatja, ami nemcsak energiatakarékos, de a komfortérzetet is magas szinten tartja. A lakás dél-nyugati fekvésű, így a napfény természetes módon tölti be a tereket, fokozva az otthon melegségét és meghittségét. A zárt udvarban található kocsibeállóval az autó biztonságban parkolhat, a zárt lépcsőház pedig tovább növeli az ingatlan igényességét. Kehidakustány lenyűgöző természeti környezetben, a Zala völgyében helyezkedik el, ahol a Zala-folyó partján megbúvó település igazi gyógyhely. A híres gyógyvízéről ismert fürdő 36-42 fokos termálmedencéivel tökéletes helyszínt biztosít a testi és lelki megújulásra. A település gazdag turisztikai kínálatában szerepel a Hagyományőrző Mariskaudvar és a gyógynövénykert, ahol a helyi hagyományokat és gasztronómiai élményeket ismerhetik meg a látogatók, valamint a Tájház, amely a település történelmét mutatja be. Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik nyugodt környezetben, de modern és igényes otthonra vágynak, ahol a kényelem és a harmónia mindennap jelen van. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és legyen részese Kehidakustány nyugodt és gyógyító világának! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kehidakustányi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #171241 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wettstein Judit Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 779 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wettstein Judit Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 779 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY