Eladó lakás Hajdúszoboszló 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Hajdúszoboszló 60 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8261956
Referenciaszám: 879503
Feltöltve: ma

Eladó 3 szobás társasházi lakás 104 millió Ft értékben Hajdúszoboszlón - GLÓBIUSZ PREMIUM RESIDENCE lakóparkban

Hajdúszoboszló
104 millió Ft
1 733 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
9. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 329 074 Ft
Második évtől
431 475 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az ingatlan hirdetés kifejezetten befektetők számára készült, akik olyan különleges lehetőséget keresnek, amely nemcsak lakóhelyet, hanem értékálló befektetést is jelent. Bemutatjuk neked ezt az új, földszinti prémium kivitelezésű lakást, amely 60,77 nm alapterületű, és három tágas szobával rendelkezik. Az ingatlan ideális választás lehet akár saját otthonodnak, akár bérbeadásra szánt befektetésnek. A lakásban egy modern amerikai konyha található, amely a tágas nappalival egy légtérben helyezkedik el, így a közös pillanatok még élvezetesebbé válhatnak. A fürdőszoba egyedi tervezésű, és minden igényt kielégít, a terasz 11 nm-es, ami lehetőséget ad arra, hogy a szabadban is élvezhesd a napfényes pillanatokat. A lakás panorámás kilátása igazi különlegességet jelent, és a kertkapcsolatos elrendezés lehetővé teszi, hogy a természet közelségét is élvezd. A fürdő közelsége miatt, ideális választás családok számára, de a befektetők is megtalálják a számításaikat. Az ingatlan környékén számos bolt, étterem és szórakozási lehetőség vár rád, ami még vonzóbbá teszi a lakóhelyet. A megújuló fűtésrendszer nemcsak környezetbarát megoldás, hanem hosszú távon jelentős költségmegtakarítást is biztosít. A kiváló minőségű anyagok és a prémium kivitelezés garantálja, hogy ez a lakás nemcsak otthon, hanem egy értékálló befektetés is lesz számodra. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez az exkluzív ingatlan, ne habozz kérdezni! Szívesen válaszolok minden kérdésedre, és segítek, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldást. Az ingatlanpiac dinamikusan változik, és ez a lehetőség nem tart örökké. Bízz bennem, és tedd meg az első lépést a jövőd felé!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Geotermikus
Tervezett átadás:
2025. december
Terasz:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
teraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ádám Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ádám Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok