Eladó lakás Fertőd 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Fertőd 49 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8185519
Referenciaszám: 169990
Frissítve: 17 napja

Fertőd eladó társasházi lakás 2 szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
642 857 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 99 672 Ft
Második évtől
130 687 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169990 hivatkozási számú fertődi társasházi lakás. Eladásra kínáljuk ezt a kiváló elhelyezkedésű földszinti, távhős panellakást.  Az ingatlan per és tehermentes, jelenleg lakója nincsen, azonnal birtokba vehető. Az ingatlan főbb jellemzői: -49nm, amelyben kettő szoba, konyha, fürdőszoba és külön toalett található -Alacsony rezsiköltségek, télre a meleget a távhő biztosítja -Földszinti elhelyezkedése miatt ideális választás idősebbeknek is -A nyílászárók műanyagra lettek cserélve a bejárati ajtót is beleértve -Francia erkélyes -A lakás alatt tiszta, rendezett, saját tulajdonú tároló is található, amely a lakáshoz tartozik A környék jellemzői: -Központi elhelyezkedésének köszönhetően a  környéken pár perc sétára megtalálható bolt, dohánybolt, fagyizó, templom illetve sok más üzlet és szolgáltató -A környék számos természeti értékkel, és termálfürdővel rendelkezik -A városban található az Esterházy-kastély -Soprontól 25 percre, a 85-ös gyorsforgalmi úttól néhány percre található Ajánlom kis családoknak, életkezdő pároknak, vagy idősebbekknek egyaránt.       Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó fertődi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169990 Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sütő Balázs Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 390 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sütő Balázs Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 390 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY