Eladó lakás Dombóvár 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Dombóvár 77 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8186703
Referenciaszám: 170006
Frissítve: 9 napja

Dombóvár eladó társasházi lakás 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
518 182 Ft/m²
77 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170006 hivatkozási számú dombóvári társasházi lakás. Eladó Dombóvár belvárosában egy 77nm 4.emeleti társasházi lakás .Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik  pár percnyi sétára boltok ,étterem ,fagyizó ,pékség ,tömegközlekedés található és minden egyéb ami a hétköznapi élethez szükséges . -kedvező elosztású lakótér: közlekedő, tágas konyha/étkező,spájz, külön wc , fürdő,világos nappali ,három hálószoba ,erkély és francia erkély  - 2022-ben egy nagyobb felújításon esett át:új műanyag ,hőszigetelt ablakook épített szúnyoghálóval , több ponton zárodó biztonsági bejárati ajtó,új a hideg, meleg burkolat, új vízhálózat  - társasházat 2020-ban szigetelték,2 évvel később  tetőcsere minőségi könnyített Tondach cseréppel,a födém szigetelése is megtörtént egyúttal -parkolás a ház körül közterületen ingyenesen lehetséges - tisztasági festés után AZONNAL KÖLTÖZHETŐ Az lakáshoz tartozik a felette levő BEÉPÍTHETŐ PADLÁSTÉR IS,amelyből külön bejáratú lakás is kialakítható. Kiváló befektetésre is! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó dombóvári társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170006 Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Dániel Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 490 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Dániel Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 490 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY