Eladó lakás Csepreg 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Csepreg 53 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8229762
Referenciaszám: 170814
Feltöltve: 13 napja

Csepreg eladó társasházi lakás 2 szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
452 830 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 940 Ft
Második évtől
99 571 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170814 hivatkozási számú csepregi társasházi lakás. ELADÓ Csepregen egy 53 négyzetméteres, 2 szobás társasházi lakás! Az ingatlan felújítást igényel, azonban már műanyag nyílászárókkal és új tetőszerkezettel rendelkezik. A melegvíz ellátásról gázbojler gondoskodik. Két tágas szoba, konyha egy kis kamra helyiséggel, fürdőszoba, és külön helyiségben található WC biztosítja a kényelmet. Az ablakok utcára néznek, ami kellemes kilátást biztosít. A lakás azonnal beköltözhető, és a parkolás a saját udvarban kényelmesen megoldott. Az ingatlan per- és tehermentes, kiváló lehetőség egyedülállóknak, pároknak, de akár befektetésnek is. Az utcában található általános iskola, óvoda és bölcsőde, míg a közelben posta, pékség, gyógyszertár, orvosi rendelő és számos egyéb szolgáltató érhető el. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csepregi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170814 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY