Eladó lakás Budapest XX. kerület 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XX. kerület 64 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8211335
Referenciaszám: 3-4916
Frissítve: 22 napja

Budapest XX. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
1 125 000 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 227 821 Ft
Második évtől
298 713 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
REÁLIS, KEDVEZŐ ÁRON ELADÓ, TERASZOS, MEDITERRÁN LAKÓPARKI LAKÁS! A Mediterrán Lakópark: egy magas színvonalú, zárt/sorompós lakópark, jellemzően 3 vagy 4 emeletes lakóházakkal, amely Budapest egyik kiemelkedő közössége. A lakópark építészetileg tudatosan kialakított külsőt kapott, ilyenek például bizonyos épületeknél a spalettás ablakok, a mediterrán színek, üveg teraszok. Számos luxusapartman, penthouse lakás található a Lakóparkban, melyek a Dunára és a Dunaparti Sétányra néznek. A Lakópark minden része csodásan parkosított, locsolt, gondozott, kiégett fű, elhanyagolt növényzet kizárt. A lakásról: Téglából épült, 64 m2-es, 2 szobás, kiváló adottságokkal rendelkező, tiszta, világos, hangulatos, 3. emeleti otthon. A lakóház 4 emeletes, liftes, gondozott, tiszta. Ez a csendes otthon kiváló lehet saját célra vagy bérbeadásra is. Főbb jellemzői: - Hangulatos, nagy sarok terasza a Lakópark gyönyörű, fás, zöld sétáló utcájára néz. - A lakás folyamatosan karban tartott, esztétikailag és műszakilag is jó állapotú. - Az ablakokon hangulatos spaletta van, a terasz fölött egy polikarbonát-fa pergola. - Ablakos, kivételesen nagy konyhája alkalmas nagycsaládi közös főzésekre, étkezésekre is. - Külön van a fürdőszoba és a wc. - Alacsony a fűtési költsége - Klíma - Nagy beépített tolóajtós, tükrös gardróbszekrény. - Az elhelyezkedése, maga a ház, a környék és a lakás beosztása, hangulata olyan érzést biztosít, mintha nyaralna az ember. A lakáshoz tartozik egy saját felszíni parkoló is, amely sorompóval elzárt területen, a ház előtt van, és az árban benne van. Ezen kívül egy duplatároló is tartozik az otthonhoz, amelyet 2 millió Ft-ért meg lehet vásárolni. Környék, infrasturktúra: A Mediterrán Lakópark a pesterzsébethez tartozó Duna Sétány mentén található. A Sétányt, elnyert állami támogatásból fejlesztették fel nívós színvonalú szabadidős központtá és adták át a nyilvánosságnak tavaly, illetve idén. Csodálatos lett a Duna part, és a hozzá kiépült szabadidős komplexum kiemelkedően magas szinvonalú szolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetőségeket kínál. Számos nívós étterem, taverna, szálloda, edzőpark, fitness terem, játszótér, vizes játszótér, jégcsarnok, napozóágy, asztalok-pad, pihenőágy, fagyizó, cukrászda, hekkező, okospad, uszoda, gyógyfürdő, strand, művelődési ház, rendezvényház (esküvőkhöz, ünnepekhez, rendezvényekhez), stég várja a vendégeket, modern, új, kiemelkedően szép körülmények között. A Mediterrán Lakópark számos lakóépületének a panorámája a Duna és Dunapart. Bölcsöde, óvoda és gimnázium pár méterre található. A Lakópark könnyen megközelíthető biciklivel, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A közlekedő buszok a közelben, pár perc sétára: 151, 166, 224, 224E, 119, 66, 66B, 948, 35, 36, 148. A H6-os hév szintén itt áll meg. Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a kellemes otthont, keressen bizalommal a hét minden napján akár 21 óráig. Ügyfeleink részére igény esetén ügyvédet és független, saját hitelügyintézőt biztosítunk (ez díjtalan).

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküliamerikai konyhagardróbteraszbútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányiné Lőrincz Erika Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányiné Lőrincz Erika Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY