Eladó lakás Budapest XX. kerület 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XX. kerület 53 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8182206
Referenciaszám: 3-4902
Frissítve: 22 napja

Budapest XX. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
941 509 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pesterzsébet KIVÁLÓ részén, csendes, parkos környezetben, a KULCSÁR utcában eladó egy TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, magas földszintes, ERKÉLYES csúsztatott zsalus, DÉLI fekvésű világos KLÍMÁS lakás tárolóval, ALACSONY REZSIVEL akár a TELJES BERENDEZÉSSEL. A lakás magas földszinten található, alatta garázsok és tárolók. A BEOSZTÁSA IDEÁLIS, mert a két szoba külön is megközelíthető, de egybe is nyílik, így a leendő tulajdonos az igénye szerint több módon is használhatja: nappali és háló 1-2 fő részére, de két külön szoba egyetemistáknak kiadásra. A szobák délre néznek, a konyha és a fürdő nyugatra, így a lakás világos, jó szellőztethető. A 2022-es felújítás során kicserélték az ablakokat, a vezetéteket, a burkolatokat. Az ablakokon redőny és szúnyogháló is van. A beépített bútorok is megújultak: A nagy gardróbszekrény teljesen új, teljes egészében tükrös és elhúzható az ajtaja, belső elemei is újak ugyanúgy, mint a konyhabútor. A fűtés gázkonvektorral és klímával is megoldott. A melegvíz, fűtés és főzés gázszámlája együtt átlag 10 000 Ft, ugyanakkor közös költség elenyésző: kb 1500 Ft/hó. Ez azért van, mert a háznak vannak kiadott garázsai, melynek bérleti díja szinte minden közös költséget fedez. A lakáshoz egy kamra és tároló is tartozik. KÖRNYEZET: Egy csendes és barátságos, parkos lakóövezet, ahol a falusias hangulat és a természeti környezet harmónikusan összefonódik. Az utca burkolata asztfaltos, és a gyalogosok számára is kényelmes járdák állnak rendelkezésre. A környék zöldövezeti jellege miatt a levegő tiszta és friss, gyakran hallani a madarak csicsergését. Az utcában található néhány kisebb üzlet és szolgáltatás, amelyek kielégítik a mindennapi szükségleteket, mint például egy kis élelmiszerbolt, egy pékség és egy gyógyszertár. KÖZLEKEDÉS: A környék infrastruktúrája jól kiépített, a közeli buszmegállók révén könnyen elérhető a város központja. Az utcát parkok és játszóterek övezik, amelyek kiváló kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a családoknak és a természetkedvelőknek. Fontos közlekedési csomópontok közé tartozik a Határ Út M metróállomás, amelyet a 123-as busszal lehet megközelíteni, továbbá itt közlekedik a 224-es busz és a 99-es. Az ingatlan per és tehermentes, egy haszonélvezet van rajta, amiről a jogosult az adásvétel során lemond. Hitel, CSOK Plusz igényelhető. Érdeklődése esetén hívjon, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortosamerikai konyhakamraerkélybútorozatlanbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rencsevics Mária Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rencsevics Mária Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY