Eladó lakás Budapest XVII. kerület 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVII. kerület 57 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8189634
Referenciaszám: 25-5327
Frissítve: 22 napja

Budapest XVII. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
945 614 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 549 Ft
Második évtől
223 620 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAPFÉNYES 4 EMELETI 2 SZOBÁS + NAPPALIS OTTHON AZ EGÉSZ CSALÁDNAK. LEGYEN AZ ELSŐ LAKÓJA A TELJESEN FELÚJÍTOTT, SZÉP ÉS ELEGÁNS LAKÁSNAK! Kiváló elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, PANORÁMÁS, nagyvárosias környezetben, Rákoskeresztúri lakótelepen, SZÍNES HÁZAKBAN, 4 emeletes társasházban, 4 emeleti, 2 szobás, 57 nm-es, zöldre tekintő, TELJESEN FELÚJÍTOTT, REZSIVÉDETT, tehermentes panellakást kínálok megvételre. Keleti és nyugati tájolása miatt NAPFÉNYES, világos. Alkalmas pároknak, családoknak, a zöld terület és a közeli PARKOS részek miatt kisállattal rendelkezőknek, akik BIZTONSÁGOS környezetben, központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon. Igazoltan alacsony rezsiköltségű, kiváló lehetőség. A lakásban külön nyíló 18 nm-es és 13 nm-es szoba és egy 12 nm-es nappalinak vagy étkezőnek használható ablakos helyiség. Nagy ABLAKOS külön KONYHA, modern új konyhabútorral, indukciós főzőlappal, elszívóval és villanysütővel, előszoba, 2 gardrób helye, zuhanykabinnal kialakított fürdőszoba és külön wc található. A szobák és közlekedők laminált parketta burkolatúak, a többi helyiségben IGÉNYES, MODERN járólap. A nappali ajtóval elválasztott a konyhától. A lakás TELJESEN KORSZERŰSÍTETT, a 2024 évi felújítás mindenre kiterjedt: teljes VILLANYVEZETÉK és VÍZVEZETÉK strang csere, MINDEN NYÍLÁSZÁRÓ CSERE. ÚJ MŰANYAG REDŐNYÖS, SZÚNYOGHÁLÓS ABLAKOK, MODERN FA BELTÉRI AJTÓK. FÉM BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ. ÚJ KONYHABÚTOR ÉS KONYHAGÉPEK. A melegvizet és a fűtést távhő biztosítja. Összességében KIVÁLÓ, ÚJSZERŰ állapotú. Az ingatlan ára a beépített konyhabútort is tartalmazza. Az ablakos lépcsőház rendezett, benne kamerarendszer, kerékpár és babakocsi tárolási lehetőség. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Az ár irányár! Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortosamerikai konyhaétkezőbútorozatlanbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY