Eladó lakás Budapest XIII. kerület 158 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8246620
Referenciaszám: 171159
Feltöltve: ma

Budapest XIII. kerület eladó társasházi lakás 4 szobás: 237 millió Ft

237 millió Ft
1 500 000 Ft/m²
158 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 749 909 Ft
Második évtől
983 264 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171159 hivatkozási számú Budapest XIII. kerületi társasházi lakás. Eladósorba került ez a 4 szobás, 0 km-es luxus lakás, a használatba vételi engedélyt 2023-ban kapta meg, 86 m²-es maga az ingatlan + 144 négyzetméteres terasz / tetőterasz társul hozzá, elhelyezkedése kiváló hiszen a Marina Parton, a Duna Terasz Grande lakóparkban van. Az ingatlanhoz tartozik 2 db parkolóhely a fedett garázsban, illetve egy tároló. A lakás modern Nolte konyhával van felszerelve, amely beépített Bosch gépekkel rendelkezik, hogy az otthoni főzés kényelmét és stílusát biztosítsa. A lakásban hőszivattyú gondoskodik a hűtésről és a fűtésről is. A közös költség kedvező, mindössze 36.514 Ft, amely tartalmazza a lakás és a kert költségeit. Ezen felül külön parkoló és tároló is rendelkezésre áll. Ha álmai otthonát keresi egy exkluzív környéken, ez az ajánlat Önnek szól! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest XIII. kerületi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #171159 Az Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
A+

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Patrik Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 324 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Patrik Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 324 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY