Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 111 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 111 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8204258
Referenciaszám: 22-5895
Frissítve: 22 napja

Budapest XIII. kerület eladó társasházi lakás 2+2 fél szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 342 342 Ft/m²
111 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 462 Ft
Második évtől
618 170 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tágas, Felújított Családi Otthon Eladó! Fedezze fel álmai otthonát ebben a gyönyörű, kivételes adottságokkal bíró, tágas, legfelső emeleti lakásban! Ez a kényelmes, három szobás + nappalis lakás hatalmas terasszal és lenyűgöző panorámával várja új lakóit. Miért imádják majd a családok? • Tágas terek: 111 nm lakótér két szinten + 50 nm terasz az alsó szinten és 8 nm terasz a felső szinten. Ideális helyszín családi együttlétekhez és játékhoz. • Gyermekbarát elrendezés: Az alsó szinten nappali-étkező-konyha, külön WC, tároló, míg a felső szinten három külön nyíló szoba és fürdőszoba található. • Biztonság: A lakás dupla biztonságot nyújt, riasztóval felszerelt és a biztonsági bejárati ajtón kívül még egy zárható ajtóval védett. • Óriási terasz: A 6x8 méteres terasz tökéletes helyszín családi grillezésekhez, játékasztalokhoz, vagy akár egy jacuzzi elhelyezésére. A terasz részben fedett, de igény szerint teljesen befedhető. • Közös tároló és tetőterasz: A szomszédos lakással kizárólagos közös használatú 48 nm-es tároló és 120 nm-es tetőterasz is rendelkezésre áll. Kényelem és Közlekedés • Kiváló elhelyezkedés: Csendes, mégis mindenhez közel. 10 perc sétára az Árpád híd metróállomás, 1-es villamos, 32-es és 26-os buszok könnyen elérhetők. • Bevásárlási lehetőségek: Aldi és SPAR mindössze 400 méterre, Lidl 700 méterre található. • Akadálymentes bejutás: A ház lifttel felszerelt, akadálymentes rámpával rendelkezik. Extra lehetőségek • Teremgarázs vásárolható: Igény szerint teremgarázs vásárolható a házban, ára: 7,2 M Ft. • Energiahatékonyság: Napelemek telepítésének lehetősége, amely az egész lakás áramellátását biztosíthatja. Ez a csodálatos lakás ideális otthon lehet minden család számára, akik tágas, kényelmes és biztonságos környezetben szeretnének élni. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Megtekintés és további információk telefonos egyeztetés alapján. Keressen fel most, és találja meg új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortosamerikai konyhagardróbteraszbútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Andrea Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Andrea Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY