Eladó lakás Budapest XI. kerület 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 56 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8271869
Referenciaszám: 12-4219
Frissítve: 6 napja

Budapest XI. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
1 248 214 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MEGVÉTELRE KÍNÁLOK A SOMOGYI ÚTON EGY SZÉP ÁLLAPOTÚ, 56 M2-ES, 2 SZOBA + HALLOS, ERKÉLYES, CSENDES, NAPFÉNYES, JÓL KIADHATÓ, JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁST! Rendkívül frekventált, de mégis zöldövezeti környéken található, egy 1979-ben épült, 4 emeletes, tégla építésű társasház 4. emeletén. LIFT NINCS! Keleti és nyugati fekvésének köszönhetően a délelőtti és délutáni órákban szép napfényes. Az ingatlan szép, felújított állapotú, ezalatt értem a villany- és vízvezetékek, műanyag nyílászárók, konvektorok cseréjét, ablakos konyha, fürdőszoba, wc felújítását. A szobák igazi faparkettásak, a többi helyiséget járólappal burkolták. Keleti irányba néz a konyha és a hálószoba, nyugati a tágas nappali az erkéllyel. Beépített bútorok a vételárat képezik, a konyhabútorral a gépek is maradnak. Igény szerint a bútorok is maradhatnak. Fűtését konvektor, a melegvizet gázbojler szolgáltatja. Fűtési költsége (meleg vízzel) egyedi mérés szerint fizetendő, átlagosan 6.000 Ft. Közös költség 25.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot (jelenlegi kölcsönt is a fő villanyvezeték felújítására), ház biztosítást és a szemétdíjat is. Tartozik a lakáshoz egy 3 m2-es saját tároló. Közös bicikli tároló is van. Per és tehermentes, egy tulajdonosa van az ingatlannak, 2025 június 30-tól költözhető! Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz, villamos és a 4-es metró. A közelben megtalálható Etele pláza, Feneketlen-tó, Allee, Bikás park, piac, egyetemek, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van! Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis zöldes környéken?! Hívjon bizalommal, akár hétvégén is! IRÁNYÁRA 69.9 MILLIÓ FORINT!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortosamerikai konyhaerkélypincebútorozatlanbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszter Károly Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszter Károly Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY