Eladó lakás Budapest XI. kerület 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 52 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8249014
Referenciaszám: 12-4215
Frissítve: 1 napja

Budapest XI. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
1 055 769 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MEGVÉTELRE KÍNÁLOK A RÉTKÖZ UTCÁBAN EGY FELÚJÍTOTT, 52 M2-ES, 3 SZOBA + HALLOS, FRANCIAERKÉLYES, CSENDES, NAPFÉNYES, JÓL KIADHATÓ, JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁST! Rendkívül frekventált, de mégis csendes, zöldövezeti környéken található, egy 1985-ben épült, 4 emeletes, LIFTES, panel társasház 3. emeletén. Keleti és nyugati fekvésének köszönhetően délelőtt és délután szép napfényes, zöldre néz. Az ingatlan mondhatni egy teljeskörű felújításon esett át, ezalatt értem a műanyag nyílászárók cseréjét (redőnnyel felszereltek), a nappaliban a faparkettát csiszolták, lakkozták, a hálószoba padlószőnyeget kapott, mindenhol máshol járólappal burkoltak. Fürdőszoba és a wc szintént felújított. Az előszoba és a háló kapott egy hatalmas beépített, tükrös, tolóajtós szekrényt. Klimatizálták a nappalit és a hálót. A konyha kapott egy jól felszerelt, beépített bútort, villanytűzhellyel, sütővel, elszívóval, hűtővel és mosógéppel. A mosógép kivételével minden a vételárat képezi. A nappali a hallal együtt 24 m2, a hálószoba 12 m2. Fűtés átalánydíja 7.300 Ft, egyedi mérés szerint fizetendő, kedvező. Közös költség 24.000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, ház biztosítást és a szemétdíjat is. Közös kis tároló helyiség van. Per és tehermentes az ingatlan, egy tulajdonosa van és megállapodás szerint költözhető. Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és néhány megállóra a 4-es metró. A közelben megtalálható az Eleven Center, Aldi, Lidl, Spar, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van! Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú, igényes, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis csendes, zöldes környéken?! Hívjon bizalommal, akár hétvégén is! IRÁNYÁRA 54.9 MILLIÓ FORINT!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortosamerikai konyhabútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszter Károly Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszter Károly Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY