Eladó lakás Budapest XI. kerület 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület 78 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8175061
Referenciaszám: 12-4167
Frissítve: 22 napja

Budapest XI. kerület eladó társasházi lakás 3 szobás: 129,85 millió Ft

129,85 millió Ft
1 664 744 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 410 868 Ft
Második évtől
538 721 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MEGVÉTELRE KÍNÁLOK A SASAD LIGET LAKÓPARKBAN EGY ÚJSZERŰ, 78 M2-ES, NAGY TERASZOS, AMERIKAI KONYHÁS, 3 SZOBÁS, DUPLAKOMFORTOS, IGÉNYES, CSENDES, NAPFÉNYES, JÓL KIADHATÓ, JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁST, AKÁR DUPLA GARÁZZSAL, TÁROLÓVAL! Rendkívül frekventált, de mégis csendes, zöldövezeti környéken található, egy 2019-ben épült, 5 emeletes, LIFTES, hőszigetelt, tégla építésű társasház 3. emeletén. Nyugati fekvésének köszönhetően a délutáni órákban gyönyörű napfényes. Az ingatlan állapota mondhatni új, megkímélt és nagyon jól felszerelt. Tágas amerikai konyhás nappaliból, két kényelmes hálószobából, előszobából, 2 db fürdőszobából, kamrából (mosókonyha) és egy 17 m2-es erkélyből áll. Minőségi beépített konyhabútort kapott mosogatógéppel, tűzhellyel, sütővel, elszívóval és mikróval, melyek a vételárat képezik. Étkező is kényelmes helyet kapott. A nappaliból és az egyik hálószobából egy hangulatos, jó méretű, napfényes teraszra jutunk ki. Egyik fürdőszobája zuhanyzós, együtt található a wc-vel, a másik kádas. Igényes, minőségi burkolatokkal és szaniterekkel épültek meg. Szobái laminált padlóval, a vizes helyiségek járólappal burkoltak. Az összes nyílászáró elektromos redőnnyel felszerelt, melyek távirányítóval vezérelhetőek együtt, akár külön külön. Klimatizált lakás (nappali és az egyik háló). Belmagasság 286 cm, nagyobb az átlagnál! Fűtési költsége nagyon alacsony, egyedi mérés szerint fizetendő. Közös költség 37.000 Ft, mely tartalmazza a ház biztosítást és a szemétdíjat is. 2 db GARÁZS és TÁROLÓ vásárolható a lakáshoz, de nem kötelező, viszont ajánlott! Garázs 9.8M Ft / tároló (4,4m2) 2.8M Ft. Per és tehermentes az ingatlan, megállapodás szerint rugalmasan költözhető! Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és néhány megállóra a 4-es metró. A közelben megtalálható az Eleven Center, Aldi, Spar, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van! Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú, modern, igényes, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis csendes, zöldes környéken?! Hívjon bizalommal, akár hétvégén is! IRÁNYÁRA 129.85 MILLIÓ FORINT!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortosgarázsamerikai konyhakamraerkélypincebútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszter Károly Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszter Károly Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY