Eladó lakás Budapest X. kerület, Laposdűlő 42 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület, Laposdűlő 42 nm
Hirdetéskód: 8280778
Feltöltve: 1 napja

Budapest X. kerület eladó társasházi lakás 1 szobás: 42,2 millió Ft

42,2 millió Ft
1 004 762 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 528 Ft
Második évtől
175 079 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapesten a X. kerületben, Laposdűlőn egy 42 nm alapterületű, 1. emeleti lakás 6 lakásos társasházban. Az épület az 1930-as években épült, jó állapotú. 2024 tavaszán az elektromos hálózatot felújították. A lakóközösség jó. A lakás egy szobával, külön konyhával, és egy kádas fürdőszobával rendelkezik. A szoba ablaka a belső udvarra néz, a konyha ablaka pedig az utcára. A lakás világos, a szoba irányából keleti, a konyha felől nyugati tájolású. Az ingatlan jól karbantartott, az elmúlt években fokozatos felújításon esett át. A műanyag nyílászárók szúnyoghálósak, a gázkonvektor és a biztonsági bejárati ajtó kb. 6 éve lettek cserélve. A fürdőszobai (50 literes) és a konyhai (15 literes) villanybojler kb. 3 éves, a gázfűtést kiegészítő elektromos fűtőpanelek és a klíma 2 éve lettek telepítve. Ekkor az elektromos vezetékek cseréje is megtörtént. A felhasználói berendezések áram-védőkapcsolóval védettek. A közös költség 10 000 Ft/hó, ami felújítási alapot is tartalmaz. A gáz, a villany és a víz fogyasztás szerint fizetendő. A helyiségek méretei: - Szoba: 26 nm - Konyha: 8 nm - Előszoba: 3 nm - Fürdőszoba: 5 nm - Belmagasság: 2,5 m A lakáshoz tartozik egy saját, zárható, száraz, kb. 5 nm-es pincerész. A lakás Kőbánya kertvárosias részén található, nyugodt, csendes környezetben. Kőbánya-alsó vasútállomás, villamos és busz megálló kb. 6-8 perc séta távra vannak, melyekkel a város 20 perc alatt érhető el (Nyugati pu., Blaha Lujza tér, Kálvin tér). A környék kisebb és nagyobb élelmiszerboltjai, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő és gyógyszertár is pár perc alatt elérhető. A parkolás az utcán ingyenes. A lakás 1/1 tulajdonú, tehermentes. Birtokbavétel: Az adásvételi szerződés aláírásától számított 90 napon belül. Kérem ingatlanosok ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoscsendesvilágospincekábeltévéinternetalacsony közös költségklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 635 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 635 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY