Eladó lakás Budapest VIII. kerület 42 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 42 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8264086
Referenciaszám: 38-4879
Feltöltve: ma

Budapest VIII. kerület eladó társasházi lakás 1+1 fél szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 902 381 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A főváros megújult részén, a Corvin sétányon Cordia Sun Resort épületének második emeletén kínálunk megvételre egy magas műszaki tartalommal rendelkező, modern, csendes, kifogástalan állapotú kétszobás társasházi lakást. Nettó alapterülete 42 nm, melyhez ezen felül tartozik még egy 10 nm-es terasz mely a belső kertre néző. Az épület körbezár egy, csak a lakók által használható, zárt pihenőkertet. A műszaki jellemzők: - házközponti gázkazán, - 16 cm-es hőszigetelés, - kétrétegű, hőszigetelt ablakok, - kiépített okos otthon rendszer (applikációval távolról is vezérelhető fűtés, villanykapcsolók, nyitásérzékelés, beléptetés), - egyedi mérők (hidegvíz, melegvíz, fűtés, áram), - a fűtőtesteken digitális hőmérséklet szabályozók, - fürdőszobában és a WC-ben beépített szag-, és páraelszívó rendszer, - konyhában páraelszívó berendezés, - klíma berendezés kiépítve, - bejárati ajtón biztonsági zárszerkezet, video kaputelefon, - videokamerák a főbejáratnál és a lobbyban, - tűzjelző berendezések a közös terekben, - tokenekkel működő lépcsőházi bejárati ajtó. Közlekedés: 3-as metró állomás, 4-6-os villamos, 9-es busz, 72-es troli és több éjszakai buszjárat megállója 5 perc séta távolságra található. A sétányon és közvetlen környékén található a Corvin pláza, üzletek, éttermek, kávézók, sportolási lehetőség, színház, több egyetem. Ez a környezet lehetővé teszi, hogy ez a lakás alkalmas saját otthonnak is és befektetési célú ingatlannak is. Az ingatlan 1/1 tulajdonú, teljesen tehermentes. Az ár tartalmazza a beépített konyhabútorokat, a mosogatógépet és a hűtőszekrényt is (mindezek újszerű állapotban). Közös költség 2024. évben 35 e Ft, amely tartalmazza: az épület üzemeltetésén és karbantartásán kívül a ház biztosítását, a közös terek takarítását, kert karbantartást, szemétszállítást, közös képviseletet, diszpécser szolgálatot, éjszakai biztonsági őrszolgálatot. A társasházkezelés és a ház közös képviselete rendezetten működik. A ház anyagi helyzete stabil. Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megtekinteni keressen bármelyik elérhetőségemen.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküliamerikai konyhateraszbútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pagács - Tóth Viktória Balla Ingatlan - V. és XIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pagács - Tóth Viktória Balla Ingatlan - V. és XIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY