Eladó lakás Budapest VII. kerület 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület 115 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8217975
Referenciaszám: 5-4079
Frissítve: 22 napja

Budapest VII. kerület eladó társasházi lakás 3 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
739 130 Ft/m²
115 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VII. ker., Almássy téren eladásra kínálunk egy 115 nm-es, 3 szobás, tágas, 4. emeleti téglalakást! A társasházban az airbnb is engedélyezett! Ha Önnek fontos a jó közlekedés, infrastrukturális ellátottság, és a felújítástól sem zárkózik el, nézze meg ezt a jó adottságú, sokoldalúan hasznosítható ingatlant! A tágas lakás minden helyisége ablakos és külön nyíló, így egy nagy családnak is kényelmes otthona lehet! Adottságai és a lokáció miatt rövid és hosszú távú kiadásra is ajánljuk! A jó közlekedés, és az ingatlan alaprajzi elrendezése miatt kiválóan hasznosítható irodaként, rendelőként is! A lakás csendes, belső udvari, a függőfolyosó utolsó lakása. Nagyobb része lakható, de korszerűsítést igénylő, míg a középső szoba, és két kamra erősen felújítandó állapotban van. A középső szobában jelenleg nincs fűtés kialakítva, a másik 2 szoba gázkonvektorral fűtött. Az eredeti fa bejárati ajtó, és az ablakok felújítandó állapotban vannak. A kényelmet az ablakos vendég WC, a tárolást 3 kamra is segíti. Extra: A lakás bejárati ajtaja melletti szoba megnyitható a függőfolyosóra, így a 25 nm-es szoba akár külön vállalkozás, iroda, rendelő számára is használható a lakástól elkülönítve is. Közös költség felújítási alappal és szemétdíjjal: 26.000 Ft, minden egyéb egyedi fogyasztás szerint. Tehermentes, azonnal költözhető. Akár bútorozottan is. Épület: 1940-ben épült, 2 lépcsőházas, folyamatosan karbantartott, átlagos állapotú, 4 emeletes, liftes. A lakóközösség jó, csendes. Az utóbbi években történt felújítások: kapualj, és a tető teljeskörűen felújított, a lift folyamatosan karbantartott. További kérdéseivel és megtekintés egyeztetése miatt várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortosamerikai konyhakamrapincebútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Erika Balla Ingatlan - XIV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Erika Balla Ingatlan - XIV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY