Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros 128 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros 128 nm
Hirdetéskód: 8230930
Feltöltve: 6 napja

Budapest VII. kerület eladó társasházi lakás 5+1 fél szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 164 063 Ft/m²
128 m²
Alapterület
5+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 462 Ft
Második évtől
618 171 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Panorámás a Városligetre néző 128 nm2, napos, sarok lakás a 3. emeleten, liftes házban a Damjanich utcában. A lakás kiadásra és ingatlan befektetésre, irodának, nagy családososoknak is kiváló. A panorámás lakás közvetlenül a VÁROSLIGET mellett. Az itt lakóknak vagy turistáknak, külföldieknek, Budapest CENTRAL PARKja számos szabadidős lehetőséget kínál : kulturális programokat, Zeneháza, Múzeumok, fesztiválok, Hősök tere, Vajdahunyad vára, Cirkusz, Állatkert. Pihenésre, olvasásra, napozásra, rózsakert, japánkert, városligeti-tó. Ezenkívül a város legizgalmasabb játszótere is itt található, egyedülálló kílátás a léghajóból, ezenkívül futó pálya, kutyafuttató park, kosárlabda és foci pálya, pin-pong asztalok és szabadtéri kávézók, sörözők, szökőkutak. Télen a jégpálya. Lakás paraméterei: 2 nagy szoba 3 kis szoba (2 szoba galériázott) előszoba, fürdő, külön wc, konyha, közlekedő. Belmagasság 3.80 A bejárat, a konyha és a legkisebb szoba, napos, zárt külön folyosó részre néz. A többi szoba panorámás Ligetre néz. Tehermentes, részben felújított, (új ablakok, gázcirkó kazán, lapradiátorok, burkolat) +1 klíma (előszobában) Viszont felújításra szorul a parketta és a konyhai burkolat. A társasház 20 lakásos, csendes, folyamatos felújítások által szépen karbantartott. Közös költség : 55e/ hó (vízdíjjal) Összetartó lakóközösség. Az épület kamerázott, lifttel felszerelt. Közlekedés: 70, 74, 75 troli, 30, 20, busz megállók pár méter közelségben a házhoz. Parkolás: majdnem ingyenes utcai parkolás évi/2000 Ft ház előtti mélygarázsban is van lehetőség kedvezményes parkolást kiváltani.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágospanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 452 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 452 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY