Eladó lakás Budapest IV. kerület 26 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IV. kerület 26 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8056323
Referenciaszám: 22-5770
Frissítve: 8 napja

Budapest IV. kerület eladó társasházi lakás 1+1 fél szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
1 457 692 Ft/m²
26 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 922 Ft
Második évtől
157 239 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest IV. kerületében, Újpesten – a Váci út és a Baross utca között - eladó egy belső udvaros, földszintes társasház újjávarázsolt, privát kertkapcsolatos, belső kétszintes, 26+16 nm-es stúdiólakása, ahol a főfalakon kívül minden új! A világos, átriumos lakás beépített konyhabútorral és annak teljes felszerelésével várja első lakóját - hűtő- és mosogatógép, mikró, indukciós főzőlap + sütő, szag elszívó, a földszinti vendég mosdóban mosó-szárítógép. A hűtő-fűtő - inverteres - klímán kívül, BVF elektromos padlófűtés gondoskodik a kellemes közérzetről fönt és lent egyaránt. Az emeleti hálóhoz egy zuhanyfülke és külön mellékhelyiség is tartozik – eképpen biztosítva az ott lakó teljes kényelmét. A régi gerendázat meghagyott része a rusztikus hatást ötvözi a modern, letisztult stílussal. Az ajtóra és az ablakokra távirányítással működtethető redőny lett felszerelve. Az előkert saját használatú, lekerített, rendezett (műfüves); virágok, fűszernövények nevelésére, esti borozgatásra, esetleg hússütésre kiválóan alkalmas. A lakáshoz pince és saját tároló is tartozik. A lakóközösség csendes, barátságos. A környék sokrétű bevásárlási lehetőségeket kínál (Tesco, Praktiker, Penny); valamint több buszjárat is elérhető, és a metróhoz is könnyen el lehet jutni. Fiatal párnak, első lakásnak, de akár befektetésnek is tökéletes! Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az ingatlan megtekintésétől az adásvétel megkötéséig kísérjük Önt a kiválasztás és döntés folyamán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban érezze magát! Teljes körű hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, további információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortoskertkapcsolatosamerikai konyhapincebútorozatlanbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnák Erzsébet Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 953 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnák Erzsébet Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 953 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY