Eladó lakás Balatonmáriafürdő 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonmáriafürdő 55 nm
Hirdetéskód: 8193926
Feltöltve: 1 hónapja

Balatonmáriafürdő eladó társasházi lakás 2 szobás: 68,87 millió Ft

68,87 millió Ft
1 252 245 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 928 Ft
Második évtől
285 742 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
L’A’ jelű lakás típusunkból a földszinten található, L01-es elérhető. 54,85 m2 méretű lakás 11,45 m2 terasszal, melyhez 20 m2 saját használatú zöld terület is tartozik. Balatonmáriafürdő a Balaton délnyugati partján, közvetlenül a Kis-Balaton szomszédságában helyezkedik el, 1 óra 35 perc autóútra Budapesttől. A fővárostól végig autópályán megközelíthető település, közkedvelt üdülőhelye minden korosztálynak. Keszthely 18 km-re, Fonyód pedig 17 km-re található azoknak a családoknak, akik nyüzsgésre és városi hangulatra vágynak, de a természetjáróknak is kedvez a település sokszínűsége. Balatonmáriafürdőtől kényelmes közelségben számtalan strand, kilátó, túra és bringa útvonal, emlékmű, és egyéb szabadtéri kikapcsolódásra alkalmas lehetőség elérhető. Mindemellett a tó északi partjának panorámája és a nádas érintetlensége a Balaton legromantikusabb és legnyugodtabb településévé teszi Balatonmáriafürdőt. A Waterside Residence lakóparkunk a Kikötő szomszédságában, közvetlenül a szabadstrand mellett épül. Társasházunk egész évben lakható, a legkorszerűbb szigetelési normáknak megfelelően 3 rétegű üvegezéssel és 15 cm vastag dryvit szigeteléssel kerül kivitelezésre. Az üzemeltetési költségek további csökkentése érdekében gáz nem kerül kiépítésre az ingatlanban, így a korszerű, internetről vezérelhető infra padlófűtésnek köszönhetően minden lakás önálló hűtés-fűtés rendszerrel rendelkezik. Minden ingatlanunk hőszivattyús hűtő-fűtő klíma berendezéssel is ellátott. Az ingatlanban 6 személyes felvonó is beépítésre kerül. Az ingatlanhoz vásárolható a telken belül kialakított gépkocsi beálló, melynek ára: 2 990 900 Ft A lakás vételára fűtéskész átadásra értendő, igény szerint kulcsrakész befejezéssel is megvásárolható.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2025
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
A++
villanyvízcsatornasaját parkolókertkertkapcsolatosjó beosztásúvilágospanorámaamerikai konyhaétkezőteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gyenge Ádám
+36 20 912 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gyenge Ádám
+36 20 912 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY