Eladó ház Zalaegerszeg 273 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaegerszeg 273 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8252596
Referenciaszám: HZ017725
Feltöltve: 2 napja

Zalaegerszeg eladó sorház 5 szobás: 49,99 millió Ft

49,99 millió Ft
183 114 Ft/m²
273 m²
Alapterület
357 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 177 Ft
Második évtől
207 398 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszeg városa ideális otthont nyújt mindazoknak, akik a nyugodt és zöld környezetben szeretnének élni, miközben élvezik a városi infrastruktúra előnyeit. A város dinamikus közösségével, számos kulturális és szabadidős tevékenységével, valamint kiváló közlekedési kapcsolataival kínálja az ideális élettér kombinációját a modern családok számára. Fedezze fel Zalaegerszeget és tegyen egy bölcs befektetést ezzel a kiváló sorházzal, amely otthonául szolgálhat az évek során.Eladó egy tágas, félemeletes beosztású sorház Zalaegerszeg déli városrészében, mely egy nappali plusz öt hálószobából áll, kezelhető méretű udvarral, fedett terasszal és garázzsal rendelkezik. Az ingatlan jellemzői közé tartozik a gáz-cirkó fűtés és egy hangulatos cserépkályha is, ami kellemes meleget biztosít a hidegebb hónapokban. Az épület tégla szerkezetű, így az energetikai hatékonyság és a tartósság tekintetében is előnyös választás.A sorház minden helyisége tágas teret kínál, fényviszonyai  köszönhetőek a jó tájolásnak és a műanyag nyílászáróknak, amelyek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is bírnak. Az ingatlanhoz tartozik egy kezelhető méretű udvar és egy fedett terasz is, amely tökéletes helyszín a családi és baráti összejövetelek számára. A konyha+étkező és a nappali mellett minden hálószobának saját erkélykapcsolata van, így van lehetőség a privát tér élvezetére is. Az ingatlanban található egy beépíthető padlástér is, amely további szobák vagy akár egy külön lakrész kialakítását teszi lehetővé, növelve ezzel a ház funkcionális területét. Kettő fürdőszobája pedig  biztosítja egy nagyobb család számára is, hogy a reggeli készülődés kényelmesen teljen.Megtekintéssel kapcsolatban keressen a megadott elérhetőségek valamelyikén.Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Erkély:
15,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 222 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 222 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY