Eladó ház Üllő 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Üllő 81 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8253478
Referenciaszám: H491466
Feltöltve: 2 napja

Üllő eladó sorház 4 szobás: 69,49 millió Ft

69,49 millió Ft
857 901 Ft/m²
81 m²
Alapterület
220 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 879 Ft
Második évtől
288 300 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mikor az ember életében a család veszi át a legfontosabb szerepet, az otthon megteremtése elsődleges feladat. Ehhez kínálok kedvező áron, akár CSOK+ támogatással 4 szobás, amerikai konyhás, saját kertes sorházat Üllőn. Ingatlan jellemzői: - nettó 81 m2 alapterületű, tégla építésű, belső kétszintes kialakítású, rendkívül jó elosztású - 5 cm-es dryvit szigetelés, cserép tetőfedéssel - a burkolat igényes, földszinten szigetelt vinyl, emeleten laminált padlólap - közel 36 m2 amerikai konyhás nappali a fő élettere, mely közvetlen kapcsolatban áll a terasszal, saját kerttel - 3 külön nyíló szoba az emeleten -földszinten zuhanyzós, emeleten kádas fürdőszoba mindkettőben wc-vel, így a reggeli rohanás során sem kell kompromisszumot kötnie - pénztárca barát, korszerű fűtése gáz cirkó rendszerrel megoldott - minden szobában hűtő-fűtő klíma garantálja a kellemes hőmérsékletet - műanyag hő-, és hangszigetelt nyílászárók, földszinten redőnnyel - 10 m2-es terasz tökéletes helyszín a pihenésre, ahol élvezheti a friss levegőt és a környék nyugalmát - a kert 220 m2, gondozott, füvesített, gondosan karbantartott kerti pavilonnal - bejárat előtt 2 gépkocsi számára parkolási lehetőség - riasztórendszer is telepítve van a biztonság érdekében Sorház jellemzői: - összesen 8 sorházból álló társasház - 2 x 4 lakásos elrendezésben épült - jól karbantartott házak, szép környezetben - nincs közös költség A környék igényes, nyugodt, kulturált, családi házas övezet, közelben erdő, közvetlen szomszédságban rét. Az ingatlan könnyen megközelíthető autóval, a főváros közelsége pedig ideálissá teszi a napi ingázásra. A tömegközlekedés is jól kiépített, így a város többi része, illetve Budapest központja is gyorsan elérhető. A környék számos szolgáltatással rendelkezik, beleértve boltokat, éttermeket és iskolákat, így minden szükséges kényelem kéznél van. MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS? - Méretéből és elhelyezkedéséből adódóan ideális választás nagycsaládosoknak is - CSOK IGÉNYBEVEHETŐ, mivel jogilag társasházi lakásnak minősül, így akár a 3 gyermekes CSOK+ is felvehető! - Ez a ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy otthon, ahol a jövőjét tervezheti. Legyen szó akár első lakásáról, akár befektetési célú vásárlásról, ez a lehetőség mindkét igényt kielégíti. - Beépített bútorok az ár részét, a minőségi konyhabútor a beépített műszaki készülékekkel megbeszélés tárgyát képezik! igényes családoknak ajánlom, akik a város közelségét egy nyugodt, csendes, jó levegőjű saját ingatlanból szeretnék élvezni. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésre. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti ÖN számára díjmentesen. Teljeskörű jogi háttér szolgáltatást nyújt irodánk. Bővebb információért és megtekintési időpontért kérem hívjon bizalommal. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hertelendiné Szabó Mónika Krisztina Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hertelendiné Szabó Mónika Krisztina Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY