Eladó ház Tolna 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tolna 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257377
Referenciaszám: H491722
Frissítve: 1 napja

Tolna eladó sorház 4 szobás: 45,5 millió Ft

45,5 millió Ft
392 241 Ft/m²
116 m²
Alapterület
100 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 970 Ft
Második évtől
188 770 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolnán sorházi lakás eladó! A jó állapotú lakáshoz tartozik kis udvar és garázs is. 1982-ben épült a társasház, beton alapon 30 cm vastagságú téglából, 10 cm vastag válaszfalakkal. Azóta folyamatosan karban volt tartva az épület, a következő felújításokat végezték el az utóbbi években: - legnagyobb szabad falfelület 10 cm, a többi homlokzat 5 cm vastag hungarocell szigetelést kapott - 5 éves a BAXI gáz-cirkó kazán - a konyha-étkezőnél műanyagra, a többi helyen újabb fára cseréltek az ablakok - 2 éve cseréltek a bejövő vízcsövek, külsőleg szigetelt a gázvezeték is - újabb a konyhabútor, lenti wc-ben a burkolatok, teraszok járólapja is modernebb stílusú - a tető BRAMAC betoncseréppel burkolt, 50 év garanciával - két klímával felszerelt a ház Igény szerint persze lehet költeni a házra, de összességében egy ízléses, lakható, karbantartott otthona lehet jelen állapotában is egy családnak. Leginkább 2 gyermekkel ideális a helykínálat. A nagy méretű konyha-étkező-nappali szinten egész nap kényelmesen elvan a család, estére a 3 hálószobába vonulhat el a ház népe. A pontos elrendezés a tájékoztató jellegű alaprajzon látható. Megvannak az eredeti dokumentumok is, ez is jár az új tulajdonosnak! Az épület energetikáját is komolyan érintő fejlesztéseknek köszönhetően 15.000 Ft-os fűtési költséggel kell számolni havonta, a fogyasztás belefér az 1700 m3-es kvótába. A környék nagyon nyugodt, családias. A ház körül füvesített park található, betonos úton könnyen idejutunk autóval. Szekszárd autóval 10, Paks 20 perc alatt elérhető, M6 autópálya csatlakozása 2 percnyi autózásra található. Ennek köszönhetően a napi ingázás sem jelenthet gondot. Buszmegállók 5 perc sétával, a központ 15 perc sétával érhető el. Nem is beszéltem még a kertről, ahol kertészkedhet, játszhat, sütögethet kedvére a család. Azt hiszem a felsoroltak fényében nem is hangzik soknak az irányár! Ha ti vagytok az a család akik ezt szintén így gondolják és szívesen laknának itt: hívjatok megtekintés miatt! :)

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Dániel Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Dániel Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY