Eladó ház Tata 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tata 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8249127
Referenciaszám: 8661
Frissítve: 7 napja

Tata eladó sorház 3 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
1 234 483 Ft/m²
145 m²
Alapterület
350 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 566 387 Ft
Második évtől
742 634 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ, LUXUS SORHÁZ TATA KERESETT LAKÓPARKJÁBAN... Páratlan lehetőséget kínál a Dot-Ing Ingatlaniroda Tata természetvédelmi területén épült Fényes lakóparkjában, ahol ritkán, ám most eladósorba kerül egy minőségi külső-belső kivitelezésű, extrákkal felszerelt sorház. Az ingatlan 2019-ben készült el korszerű építőanyagok felhasználásával, 20 cm szigeteléssel, egyedi belső tervezéssel, azóta is folyamatos újításokkal, létrehozva ezzel egy igazán komfortos, nem mindennapi életérzést saját otthonában. Az összes ablak elektromos redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelt. Fűtése minden helységben padlófűtéssel kialakított, kondenzációs gázkazánról. Kiegészítésként és a nyári hőség ellen 3 db klíma került a házba. Vízlágyító berendezés szintén a gépészet része. Tágas, világos terek jellemzik az ingatlant, amerikai konyhás nappali, konyha, étkező, 2 fürdőszoba, kamra, 2 db emeleti hálószoba gardróbhelységgel kialakítva, mindkettő teraszkapcsolattal. A ház folytatásában garázs, kazánház, tároló, mosókonyha kaptak helyet. Beüzemelésre került elektromos autó töltő is a garázs előtt. Az optimális méretű kert növényzetéről locsolórendszer gondoskodik. Házi wellness kényezteti az itt élőket, mégpedig egy 3,5x10 m-es,fűtött medence, finn szauna, jacuzzi. Ha Ön is megirígyelte az ingatlan által kínált luxust és kényelmet, tekintse meg élőben is, nem fog csalódni!! Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606 Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, kérje bank semleges hitel előminősítésünket a piacon található összes bank kínálatával, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézést biztosít jogi háttérrel, energetikai tanúsítvány megrendelésével, mindezt egy helyen az Ön kényelme és vásárlásának biztonsága érdekében.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Telek Bernadett Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Telek Bernadett Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY