Eladó ház Sződliget 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sződliget 105 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8244666
Referenciaszám: 698415759
Feltöltve: ma

Sződliget eladó sorház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
760 952 Ft/m²
105 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bővebb információ és megtekintés: Szőllőssy Mária +36706771355 A Dunaliget lakópark Göd és Sződliget között a Duna közvetlen közelében, egy új építésű lakóterületen épült meg. Nyáron a Dunapart, tavasszal és ősszel a közeli dombok adnak keretet természetközeli életvitelnek. A lakópark minden lakása megfelel a közel nulla energiaigényű épületek követelményszintjének, energetikai besorolása: A++. A két szintes sorházi lakás hasznos lakóterülete 105 m2, kizárólagos használatú kertje 250 m2. Az akár két gépjármű elhelyezéséről kocsibeálló gondoskodik. Fűtése gázkazánnal, padlófűtéssel és radiátorokkal megoldott. A külső szigetelés 15 cm-es, az aljzat szigetelése 20 cm, a tetőtér fújt szigeteléssel került kivitelezésre. A lakás 3KW-os napelem rendszerrel felszerelt. A lakópark közelében számos sportolási és rekreációs lehetőség található kezdve a Dunakanyari kerékpárúttal, sport terasz, foci és teniszpályák, lovarda, fittnesz, yacht kikötő és horgásztó a közelben. Sződliget és ezen belül a Dunaliget lakópark megközelítése agglomerációs léptékkel mérve már ma is megfelelő, de a közeli jövőben jelentősen javulni fog. Az M2-es gyorsforgalmi út kiszélesítése autópályává befejeződött, így kényelmesen és biztonságosan érheti el autóval az M0 körgyűrűt. Akár a gödi, akár a sződligeti lehajtót használja, a lakópark mintegy 12 percnyi autózás után elérhető az M0-tól. A Vác-Sződliget-Göd-Dunakeszi vonal kedvelt kötöttpályás közlekedési eszköze a vasút. Csúcsidőben 15 percenként indulnak szerelvények, amelyekre akár a Sződliget, akár a Göd-Felső állomásokon felszállhat. Mindkét állomás kb. 1.600 méterre van a lakópark területétől. A Nyugati-pályaudvar vonattal 25 perc alatt érhető el. Területétől mintegy 150 méterre található a Volánbusz járatok megállója, amellyel az Újpesti Városközpont tömegközlekedéssel közúton is elérhető mintegy 45 perc alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállóvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szöllőssy Mária Körültekintő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szöllőssy Mária Körültekintő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY