Eladó ház Szentendre 148 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8194244
Referenciaszám: M283686-4704918
Frissítve: ma

Szentendre eladó sorház 5 szobás: 132,5 millió Ft

132,5 millió Ft
895 270 Ft/m²
148 m²
Alapterület
247 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 419 253 Ft
Második évtől
549 715 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kertvárosi sorház Szentendrén, zöld övezetben! Nagycsaládosok, figyelem! Ritka lehetőség Szentendre egyik legkedveltebb, zöldövezeti részén, az uszoda közelében. A piacon ritkán találni olyan ingatlant, amely ennyi előnyt kínál ilyen kedvező ár-érték arány mellett. Ez a 148 négyzetméteres, 5 szobás sorház ideális választás azok számára, akik tágas és világos életteret keresnek, ugyanakkor szeretnék élvezni a csendes, családbarát környezet előnyeit. Az ingatlan két szinten helyezkedik el, mindkét szinten található fürdőszoba és WC, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi életet. Az alsó szinten a nappaliból egy 15 négyzetméteres terasz nyílik a parkosított kertbe, ahol csobogó és automata öntözőrendszer gondoskodik a kellemes kikapcsolódásról. A felső szinten egy 5 négyzetméteres erkély biztosítja a hálószobából a kilátást a környezetre. A ház 1985 és 1990 között épült téglából, Bramac tetőcseréppel és alumínium redőnyökkel van felszerelve. Az ingatlan külső falait, egy igazán könnyű fajsúlyú, színezhető kerámia alapú vakolat borítja, amely csökkenti a téli fűtési és nyári hűtési költségeket! A fűtésről gázkazán gondoskodik. Az ingatlan szobái a 90-es évek építészeti stílusát idézik, ami tágas életteret biztosít. A nagy ablakok és a kedvező tájolás miatt a ház egész nap világos. A házhoz tartozik egy villannyal és vízzel ellátott, garázs automata kapuval, amely további 6,5 millió forintért kötelezően megvásárolandó az ingatlannal együtt. A garázs közvetlen bejárással az utcáról megközelíthető és előtte további egy gépkocsi parkolása biztosított. A környék rendkívül csendes és nyugodt, ideális családok számára. A közelben található játszótér, uszoda, bolt, park és buszmegálló, amelyek mind gyalog kényelmesen elérhető távolságban vannak. Az ingatlan kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének elvonulni a város zajától, ugyanakkor könnyen megközelíthető helyen, jól felszerelt környezetben élni. További információkért és az ingatlan megtekintéséért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin OTPip - Budapest III. kerület Lajos utca 74-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin OTPip - Budapest III. kerület Lajos utca 74-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY