Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8200195
Referenciaszám: H488916
Frissítve: 1 hónapja

Székesfehérvár eladó sorház 4 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
670 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 000 Ft
Második évtől
277 969 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes újépítésű lakókörnyezetben helyezkedik el a képeken látható 83 négyzetméter alapterülettel rendelkező lakóingatlan. A épülethez közvetlenül kapcsolódik egy 17 négyzetméter alapterületű garázs. Az ingatlan egy három lakást magába foglaló épületegyüttes utolsó lakóegysége. A 2007-ben épült lakóingatlan tégla falazattal, beton cserépfedéssel rendelkezik. A kétszintes lakótér által lehetővé vált a szeparált funkciók kialakítása. A földszinten a családi élet központjaként helyet kapott a nappali-konyha-étkező. A felső szinten elhelyezett három kényelmes mérettel rendelkező hálószoba pedig biztosítja az elkülönülést egy kifejezetten tágas méretű fürdőszobával. A lakás a kedvező délnyugati tájolásnak köszönhetően világos, napfényben gazdag terekkel rendelkezik, amely tágas térérzést eredményez. Az ingatlan fűtését egy újonnan üzembehelyezett gázcirkó kazán biztosítja lapradiátoros hőleadással. Az ingatlanhoz 300 négyzetméter alapterületű kizárólagos használatú telekrész tartozik. A környék kifejezetten csendes. A telek hátsó részéhez kapcsolódó terület nem került beépítésre, amely által biztosított a lakók zavartalan nyugalma. A helyi autóbuszjárat megállóhelye két perc sétatávolságra található az ingatlantól. Bővebb információért várom jelentkezését! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY